Έντονο προεκλογικό «χρώμα» είχε η εκδήλωση που οργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, το μεσημέρι της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου, στο 1ο ΕΠΑΛ.
Παρουσία εκατοντάδων πολιτών, ο επικεφαλής της παράταξης «Μια Γενιά Μπροστά» παρουσίασε κάποιους άξονες του προγράμματος του ενώ αναφέρθηκε και σε όλα αυτά που έπραξε όντας στην αντιπολίτευση.
«Η Αγία Παρασκευή είναι έτοιμη να γυρίσει σελίδα! Συνεχίζουμε με την κοινωνία!», ανέφερε ο ίδιος σε μήνυμά του.
Βασικοί ομιλητές ήταν ο υπουργός Ανάπτυξης – Επενδύσεων & αντιπρόεδρος της Nέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης και η ευρωβουλευτής της ΝΔ Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου – οι οποίοι, όπως σημείωσε ο συνδυασμός, εξέφρασαν τη στήριξή τους στον Αλέξανδρο Μουστόγιαννη.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, μεταξύ άλλων, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης – Επενδύσεων Νίκος Παπαθανάσης ο βουλευτής Βορείου Τομέα ΝΔ, Δημήτρης Καιρίδης και σειρά πολιτικών & εκπροσώπων φορέων.
Πατήστε ΕΔΩ και διαβάστε αναλυτικά τους παριστάμενους