Συνέχεια δίνει η παράταξη «Νίκη Πολιτών» του Γιάννη Σταθόπουλου στην πολιτική αντιπαράθεση με τον δήμαρχο Γιάννη Μυλωνάκη για την ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 29 Φεβρουαρίου.
Ανταπαντώντας στο τελευταίο σχόλιο του αυτοδιοικητικού σχήματος «Αλλάζουμε» που διοικεί τον Δήμο, η πλευρά της μείζονος αντιπολίτευσης ανέφερε:
«Ο κ. Μυλωνάκης ερμηνεύει όπως εκείνος θέλει τη διάταξη του Νόμου που καθορίζει την διαδικασία της Ειδικής Συνεδρίασης Λογοδοσίας. Όλοι οι άνθρωποι της Αυτοδιοίκησης, με τους οποίους επικοινωνήσαμε, ήταν σαφείς:
Στην κλήρωση μπαίνουν ΟΛΑ τα θέματα συμπολίτευσης και Αντιπολίτευσης. Επιπλέον οι περισσότεροι Δήμαρχοι, απάντησαν σε όλα τα θέματα που εισήγαγαν οι Σύμβουλοι της Αντιπολίτευσης και ζήτησαν από τους «δικούς τους» Συμβούλους να μην κάνουν ερωτήσεις. Στη συνεδρίαση του Δήμου Αγίας Παρασκευής, αντιθέτως, έγιναν ερωτήσεις, από Συμβούλους της Δημοτικής αρχής στον ίδιο τον κ. Μυλωνάκη, «στημένες» με επιδίωξη την δημιουργία κλίματος σύγκρουσης – τοξικότητας και το σύνηθες πλέον: «παραλάβαμε καμένη γη»!
«Ρωτήθηκε» για έκθεση του Ελεγκτικού συνεδρίου του 2017 που έφτασε στο Δήμο το 2020 όπως και για το Κολυμβητήριο που δεν επεδίωξε να δει τον εργολάβο ουδέποτε και το οποίο ως γνωστόν ψήφιζαν μαζί με τον κ. Ζορμπά. Ο κ. Μυλωνάκης είναι ο παλαιότερος σε ρόλους Διοίκησης μαζί με τον κ. Κρητικίδη, από όλα τα μέλη του Συμβουλίου, στο Δήμο Αγίας Παρασκευής επί Δημαρχίας Β. Γιαννακόπουλου. Ο πρώτος ως Πρόεδρος μεγάλου Νομικού Προσώπου του Δήμου και ο δεύτερος ως Αντιδήμαρχος. Θα περιμέναμε να επιδιώκουν τη σύνθεση και τη συναίνεση και όχι ειρωνείες περί διαβασμένων και αδιάβαστων».
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολούθησε μας στο Twitter