Mετά το νέο πρόγραμμα «Παίζω και Δημιουργώ 2024», ο Δήμος Αγίας Παρασκευής ανακοίνωσε ότι θα υλοποιήσει φέτος και τις παιδικές κατασκηνώσεις. Προβλέπεται η συμμετοχή 95 αγοριών και κοριτσιών ηλικίας 6 έως 15 χρονών (ημερομηνία γέννησης μεταξύ 2009 – 2018).
Τις αιτήσεις θα καταθέτουν διά ζώσης οι ενδιαφερόμενοι, για να ελεγχθούν αυτές από το δημοτικό τμήμα Παιδείας και κατόπιν θα λαμβάνουν αριθμό πρωτοκόλλου στις εξής ημερομηνίες:
-Τη Δευτέρα 3/6/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου ισόγειο (Μεσογείων 415-417).
-Την Τρίτη 4/6/2024 και ώρες 08:00 – 13:00 στο Τμήμα Παιδείας, Μεσογείων 405, 2ος όροφος (κτήριο Παιδικοί Σταθμοί).
Οι αιτήσεις θα πρέπει να είναι υπογεγραμμένες και μαζί με όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά. Στην περίπτωση που πρόκειται για αδέλφια, θα κατατίθεται μία δήλωση για κάθε παιδί και μια φορά τα έγγραφα. Οι εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων όπου θα φιλοξενηθούν τα παιδιά βρίσκονται στον Κάλαμο Αττικής (Kinderland), στο Σοφικό Κορινθίας (The Ranch) και στις Αφίδνες Αττικής (Η φωλιά του παιδιού).
Το πρόγραμμα απευθύνεται σε κατοίκους του Δήμου Αγίας Παρασκευής, των οποίων ταμείο δε δικαιολογεί κατασκηνώσεις. Η οικονομική συμμετοχή γίνεται βάσει εισοδηματικών κριτηρίων, τα οποία καθορίζονται με απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου.Σημειώνεται ότι κάθε παιδί μπορεί να συμμετέχει σε μία μόνο κατασκήνωση και για μία μόνο περίοδο (11 διανυκτερεύσεις).
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους όρους συμμετοχής & τα δικαιολογητικά που απαιτούνται δείτε εδώ και εδώ.