Εντείνει τους ρυθμούς της η παράταξη «Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή», ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου, με εκδήλωση την Παρασκευή 30 Ιουνίου στις 19:00, στην πλατεία Μερκούρη, στο Κοντόπευκο.
Αναλυτικά το σχετικό κάλεσμα του αυτοδιοικητικού σχήματος:
«Όπως όλοι και όλες μας έχουμε μάθει με αρκετά πικρά μαθήματα, κανείς δεν πρόκειται να μας “σώσει”. Μόνο εμείς οι ίδιοι και οι ίδιες αν οργανωθούμε και δράσουμε συλλογικά μπορούμε να βελτιώσουμε τις ζωές μας. Αυτή κάνουμε πράξη από το 2014 ως “Φυσάει Κόντρα στην Αγία Παρασκευή” αγωνιζόμενοι μέσα και έξω από το δημοτικό συμβούλιο για το δίκαιο.

Μαζί με τους αγωνιζόμενους κατοίκους και τους συλλογικούς φορείς τους, μαζί με τους εργαζόμενους και τα σωματεία τους έχουμε καταφέρει νίκες και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά περισσότερα με οργάνωση και αγώνα. Μέσα από τις συνελέυσεις μας με άμεση δημοκρατία, με ενότητα των δυνάμεων της «εκτός των τειχών» αριστεράς, με εναλλαγή στις θέσεις εκπροσώπησης μαθαίνουμε τι σημαίνει συλλογικότητα και αλληλεγγύη.
Μαθαίνουμε και παλεύουμε για μια πόλη που φροντίζει, μια πόλη συμπεριληπτική στη διαφορετικότητα, φιλική και προσβάσιμη προς όλους τους κατοίκους, δημοκρατική και αλληλέγγυα, μια πόλη πράσινη και με ελεύθερους χώρους, μια πόλη και μια ζωή που να μας αξίζει. Σε θέλουμε μαζί σε αυτή τη προσπάθεια και σε περιμένουμε να συζητήσουμε και να γνωριστούμε καλύτερα την Παρασκευή 30/6 στις 19:00 στην πλατεία Μερκούρη στο Κοντόπευκο. Θα συζητήσουμε τι έχουμε κάνει ως τώρα, ποιά είναι τα επόμενα βήματα μας ενώ θα ανακοινώσουμε και τους πρώτους υποψήφιους για τις ερχόμενες δημοτικές εκλογές (10/2023). Θα ακολουθήσει λαϊκό γλέντι με ζωντανή μουσική».
Δείτε επίσης: «Φυσάει Κόντρα»: Ντοκιμαντέρ για την προσβασιμότητα στην πόλη