Δυο παραστάσεις αλληλεγγύης διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καλλινίκη το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου στο θέατρο «Αλίκη Βουγιουκλάκη» στα Άνω Βριλήσσια.
Η 1η παράσταση με τίτλο «Η πολυκατοικία» θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 και η 2η («Παρθένες από συνήθεια») είναι προγραμματισμένη για τις 21.30 .Τις δυο παραστάσεις υπογράφουν οι Αλέξανδρος Δαβιλάς και Βασίλης Τριχάς.
Ο Σύλλογος αναφέρει χαρακτηριστικά:
«Μία βραδιά θεάτρου, πολιτισμού και προσφοράς , με κοινό σκοπό. Στηρίζουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας και τους πυρόπληκτους συμπολίτες μας που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές του καλοκαιριού.
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Αντι εισιτηρίου όποιος το επιθυμεί προσφέρει τρόφιμα πρώτης ανάγκης για τους συνανθρώπους μας που τα έχουν ανάγκη. Θα ήταν μεγάλη χαρά και τιμή για εμάς η παρουσία σας και η συμμετοχή σας σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης».






































































































