Αντιδράσεις και στο εσωτερικό της δημοτικής Αρχής στην Αγία Παρασκευή φαίνεται ότι προκάλεσε η πρόθεση να μην ανανεωθούν οι συμβάσεις 24 εργαζομένων στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου. Όπως ανέφερε στην «Αμαρυσία» η Έφη Καψοκεφάλου, πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, υπέβαλε την παραίτησή της από μέλος στο Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου.
Σε σχετική δήλωση της η ίδια αναφέρει: «Καθ’ υπόδειξιν του Δημάρχου μας Βασίλη Ζορμπά στη δημοτική ομάδα, «όποιος διαφωνεί, παραιτείται», αυτό υλοποιώ άμεσα. Επιπροσθέτως, τα όποια επιχειρήματά μου, καθώς και οι σχετικές προτάσεις που ανέλυσα, δεν κατέστη δυνατόν να αλλάξουν την ειλημμένη απόφασή του σχετικά με τη μείωση του αριθμού των εργαζομένων στο Ν.Π. ΠΑΙΣΔΑΠ».
Τις επόμενες ώρες αναμένεται να διευκρινιστεί αν η παραίτηση έγινε δεκτή και κατά πόσον η κ. Καψοκεφάλου θα παραμείνει ή όχι πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου.
Δείτε επίσης: Αλ. Μουστόγιαννης: «Παραμένει στη θέση του το προσωπικό των ΠΑΙΣΔΑΠ»