Θέση για την κατάσταση των παιδικών σταθμών του Δήμου Αγίας Παρασκευής (ΠΑΙ.Σ.Δ.Α.Π.) και την επόμενη τους μέρα πήρε η πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, Ηλέκτρα Αντωνοπούλου – Πανάγου.
Απευθυνόμενη στους γονείς και κηδεμόνες με αφορμή την επαναλειτουργία των δομών την 1η Ιουνίου, η ίδια ανέφερε σε μήνυμά της:
«Στους χώρους των Παιδικών Σταθμών μας έχει πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καθαριότητα σύμφωνα με τις οδηγίες των παιδιάτρων και έχουν γίνει πρόσφατα απολύμανση και απεντόμωση – μυοκτονία χώρων. Σχετικά με την καταβολή τροφείων θα γίνουν μειώσεις ανάλογα με το χρόνο αναστολής λειτουργίας των Παιδικών Σταθμών. Πληροφορίες για τη διαδικασία εγγραφών βρεφών και νηπίων για τη σχολική χρονιά 2020-2021 θα ανακοινωθούν το πρώτο δεκαήμερο του Ιουνίου. Αναμένουμε επίσημη ενημέρωση από το Υπουργείο Εσωτερικών σχετικά με ειδικές οδηγίες που θα αφορούν στην επαναλειτουργία των Παιδικών Σταθμών και για τις οποίες θα ενημερωθείτε άμεσα».
Δείτε επίσης: «Καμπανάκι» οικογενειών για τα μέτρα προστασίας στους παιδικούς σταθμούς