Εκδήλωση για την έκβαση στις εσωκομματικές εκλογές της Νέας Δημοκρατίας οργάνωσε ο επικεφαλής της παράταξης «Αγία Παρασκευή μια γενιά μπροστά» Αλέξανδρος Μουστόγιαννης, σε κεντρικό κατάστημα της πόλης, το βράδυ της Δευτέρας 1η Νοεμβρίου.
Σύμφωνα με ενημέρωση του συνδυασμού, ο δημοτικός σύμβουλος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό του -η οποία αποτυπώθηκε στην πρώτη θέση που κατέλαβε σε σταυρούς ως σύνεδρος στην Αγία Παρασκευή- καθώς και για την ανταπόκριση τους στην υποψηφιότητα του Δημήτρη Αλεφαντή τον οποίο και στήριξε για πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης.
Στην εκδήλωση παρέστησαν ο βουλευτής Βορείου Τομέα Β Αθηνών ΝΔ Δημήτρης Καιρίδης, ο βουλευτής Μεσσηνίας ΝΔ Μίλτος Χρυσομάλλης, ο πρόεδρος ΔΗΜΤΟ ΝΔ Αγίας Παρασκευής Δημήτρης Αλεφαντής, η πρώην βουλευτής ΝΔ Ελευθερία Μπερνιδάκη, τα μέλη της Τοπικής Οργάνωσης Δώρα Ρουμελιώτη, Σταύρος Γεωργίου, Μάρθα Τσιάνη και Αναστασία Πανούση, Νίκος Καλούδης, ο υποψήφιος Δήμαρχος Βριλησσίων Γιάννης Πισιμίσης, ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος, ο δημοτικός σύμβουλος Αγίας Παρασκευής Γιάννης Λογοθέτης, ο πρώην δημοτικός σύμβουλος Νίκος Μαρκόπουλος, ο πρόεδρος των Έφεδρων Αξιωματικών Θοδωρής Μπριάννης και πλήθος κόσμου.
Δείτε επίσης: Νέος πρόεδρος της τοπικής ΝΔ ο Δημήτρης Αλεφαντής – Το μήνυμά του