Λίγα 24ωρα μετά τη σύλληψη οδηγού αστικού λεωφορείου για παραβίαση κόκκινων φαναριών στη Λεωφόρο Μεσογείων, αστυνομικοί της Ειδικής Ομάδας Ανάλυσης Πληροφοριών και Κοινωνικών Δικτύων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής εντόπισαν βιντεοληπτικό υλικό, σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, με παραβατική συμπεριφορά 25χρονου, στο ύψος του Κοιμητηρίου Χολαργού.
Σε αυτό εμφανιζόταν ΙΧ να πραγματοποιεί παράνομη αναστροφή, κινούμενο με μεγάλη ταχύτητα και συνεχείς πλαγιολισθήσεις,, σε όλο το μήκος του δρόμου, με σοβαρό κίνδυνο πρόκλησης ατυχήματος.
Στο πλαίσιο σχετικής προανακριτικής έρευνας, ταυτοποιήθηκε ο εμπλεκόμενος, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση και προτροπή σε τέλεση αδικήματος, η οποία υποβλήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.




































































































