Μέσα κι έξω πάμε κατά διαόλου. Ακούω από την τηλεόραση τα χάλια στα οποία έχουν περιαγάγει τη χώρα όλοι αυτοί οι χρυσοπληρωμένοι αποδομητές της Ελλάδας, με εκείνα τα εκτρώματα που αποκαλούν ανεξάρτητες αρχές. Και ενώ οι Έλληνες ψηφίζουν κάποιους για να διοικήσουν με χρηστότητα το κράτος, αυτοί διορίζουν όλους αυτούς οι οποίοι έχουν τον τελευταίο λόγο, ακόμα και στη Δικαιοσύνη. Συλλαμβάνονται ειδεχθείς κακοποιοί και η αρχή προσωπικών δεδομένων απαγορεύει τη δημοσίευση των ονομάτων τους, δηλώνοντας στον κόσμο πως ο κακοποιός χαίρει της προστασίας, αδιαφορώντας για τα θύματα, τα οποία συνεχώς πολλαπλασιάζονται. Έχουν ξεχαρβαλωθεί τα πάντα. Όλοι οι κακοποιοί προστατεύονται δια της ανωνυμίας, παραμένουν άγνωστοι για τις κοινωνίες μέσα στις οποίες ζουν και συνεχίζουν τα θεάρεστα έργα τους.
Χαλάνε τον κόσμο που ο Παλαιοκώστας την έκανε γυριστή που λέμε. Ο Παλαιοκώστας -που το παίζει Ρομπέν των Δασών- κατά την άποψή μου είναι άτομο ιδιοφυές. Μήπως θα πρέπει να τον αναδομήσουν και να του αναθέσουν την ασφάλεια όχι μόνο των φυλακών, αλλά και γενικότερα των πολιτών; Διότι έχει και καλές πλευρές όπως της φιλανθρωπίας. Οι πράξεις του αυτές τον προστάτευαν χρόνια απ’ τα καρακόλια. Τώρα με βάση την επικρατούσα άναρχη νοοτροπία και με τα νέα σωφρονιστικά συστήματα -το ίδιο άναρχα κι αυτά- είμαι βεβαία πως ο Ρομπέν θα βάλει τα πράγματα στην σειρά τους. Με όλη αυτή την ασυδοσία που επικρατεί στις ιδιωτικές δραστηριότητες, προσωπικά θα περίμενα τα χειρότερα αν δεν την κοπάναγε ο Παλαιοκώστας. Δηλαδή λέμε – αν ένα ελικόπτερο φορτωμένο με καλούδια, έκανε τσάρκα πάνω απ’ τη Βουλή και λόγω καιρού, λέμε, πάθαινε βλάβη και άδειαζε το φορτίο του για να μην πέσει, φαντάζεσθε τι θα γινόταν; Τότε να βλέπατε πλάκες. Αν συνεχισθεί η Ελλάδα να είναι σουρωτήρι και να υποδέχεται μετά φανών και λαμπάδων όλους τους κακοποιούς, σίγουρα θα δούμε αυτά και χειρότερα.
Αντί να δείτε το πρόβλημα και να λάβετε μέτρα κύριοι κυβερνώντες, εσείς έχετε το νου σας στο ποιος δελφίνος θα διαδεχθεί τον Καραμανλή. Έτσι που το πάτε, ο λαός θα οδηγηθεί στην αυτοάμυνα. Δεν είναι δυνατόν να ζούμε αυτόν τον εφιάλτη που επεφύλαξε η Δημοκρατία σας στον ελληνικό λαό σε όλους τους τομείς. Κάνατε την Ελλάδα φοβική και δυστυχισμένη. Μας κάνατε μολόγημα σε Ανατολή και Δύση. Οι πάντες μάς γράφουν και καθημερινά μας προσβάλλουν διεκδικώντας την ιστορία μας, τα εδάφη μας και τέλος την ίδια τη ζωή μας.
Αυτές τις μέρες το ένα κακό διαδέχεται το άλλο. Με την σειρά λοιπόν: Είδαμε ένα χάρτη που έχει γκρίζα όλα τα νησιά μας, μέσα στο FIR Αθηνών, χωρίζοντας στη μέση το Αιγαίο, με βάση τον 25ο Μεσημβρινό από Θράκη έως τη μισή Κρήτη.
Άσκηση Ηγεμών
Μεγάλη άσκηση κάνουν οι Τουρκαλάδες στο Αιγαίο με το όνομα Ηγεμών. Ξεθάψανε τον Μακιαβέλι και έχουν τόσο θράσος που καλέσανε να λάβουν μέρος στην άσκηση -εθελοντικά βεβαίως- τις ΗΠΑ, Αγγλία, Βέλγιο και Ολλανδία, για να επιβεβαιωθεί η ηγεμονία τους στο μισό Αιγαίο. Αυτοί οι τύποι -υποτίθεται ότι- είναι σύμμαχοί μας στο ΝΑΤΟ και -πλην της Τουρκίας- μέλη μαζί με μας στην Ε.Ε. Ακούσατε τίποτα απ’ τα παπαγαλάκια που κάθε μέρα παραγουλιάζουν το μυαλό μας, με τις περινούστατες προβλέψεις τους, για το που έφαγαν οι αρπάχτρες του δημόσιου κορβανά και ποιοι θα συνεχίσουν να παίρνουν φριτέζες απ’ την Siemens από άλλα πόστα. Φαίνεται πως δούλεψε η Ομερτά που επιβάλλει αυτό το μόρφωμα που λέγεται γκουβέρνο. Απ’ το κακό στο χειρότερο σέρνουν την Ελλάδα. Προχθές έγιναν τα παρακάτω.
Η τουρκική Γκιουμουλτζίνα
Με αυτό το όνομα εστάλησαν προσκλήσεις στις αρχές και τις εξουσίες της Γκιουμουλτζίνας (για μας Κομοτηνή) για τα εγκαίνια, παραρτήματος της Αγροτικής Τράπεζας της Τουρκίας Ζιραάτ, που έλαβε άδεια απ’ το ελληνικό γκουβέρνο. Άνοιξε και στην Αθήνα υποκατάστημα, οπότε σε λίγο θα δουν κι οι αρμόδιοι τις προσκλήσεις στα τούρκικα και στα εγγλέζικα και Κύριος οίδε πως λέγανε τότε την Αθήνα οι βάρβαροι της ανατολίας. Στη θρασύτατη αυτή προσβολή οι αρχές της περιφέρειας της Ροδόπης απάντησαν, επιστρέφοντας τις προσκλήσεις-προκλήσεις. Παρών ο αντιπρόεδρος της Βουλής των Τούρκων με σωματοφυλακή, παρόντες ο αντινομάρχης και ο αντιδήμαρχος που ανέχθηκαν την προσβολή. Εκτός κι αν είναι και οι δύο Τούρκοι όπως αποδέχθηκε το ΥΠ.ΕΞ.μας το 1999 στον Καναδά, το δικαίωμά τους, να αυτοπροσδιορίζονται και του οποίου δικαιώματος κάνουν χρήση. Αυτά τα άκουσε το ΥΠ.ΕΞ. ή ασχολείται με το ποιος θα γίνει αρχηγός της Ν.Δ. μετά τον Καραμανλή; Όμως, όπως πληροφορούμαι από συναδέλφους, στην Κομοτηνή υπάρχουν σταθμοί ελληνικοί οι οποίοι γίνονται χορηγοί όλων των εκδηλώσεων των Μουσουλμάνων της Ροδόπης που τελούν υπό την προστασία εκλεγομένων Ελλήνων βουλευτών στην περιοχή. Αυτοί παρεμβαίνουν ακόμα και στον χώρο των διαφημίσεων, για να τροφοδοτούν αυτούς τους σταθμούς, χορηγούς των Τούρκων. Και ενώ συμβαίνουν αυτά απ’ την πλευρά των Τούρκων, βλέπουμε συνεχώς να έρχονται συνεπίκουρες στις προθέσεις τους οι ελληνικές Αρχές με έναν τρόπο που κραυγάζει μυστικές συμφωνίες.