Πλησιάζει η ώρα της εφαρμογής του «Σχεδίου Κίσινγκερ» στην Ελλάδα. Φίλοι αναγνώστες, είναι γνωστή η θέση του μοιραίου αυτού ανθρώπου για την πατρίδα μας. Ο Κίσινγκερ δεν κατάφερε με κανένα τρόπο να καθυποτάξει τους Έλληνες, παρ’ όλα όσα κατά καιρούς σοφίστηκε. Σήμερα που μιλάμε, μπήκε σε εφαρμογή ο διαμελισμός της Ελλάδας κατά το δείγμα της Γιουγκοσλαβίας.
Της Χαριτίνης Ρασιάς
Η παρέα του ΝΑΤΟ, μέσα στην οποία δυστυχώς είναι και η Ελλάδα, (η οποία δεν αντέδρασε όταν έβλεπε να διαμελίζεται η Γιουγκοσλαβία) ήρθε η ώρα, να εφαρμόσει τις μεθοδεύσεις του Κίσινγκερ. Αυτός ο μοιραίος για την Ελλάδα Γερμανοεβραίος μετήλθε όλα τα μέσα για να καθυποτάξει τον ελληνικό λαό. Δεν τα κατάφερε και μέσα από μαφιόζικες μεθοδεύσεις διέλυσε το πολιτικό σύστημα της Ελλάδας. Η Ν.Δ. με οποιονδήποτε πρόεδρο δύσκολα θα επανακάμψει. Άλλες διεργασίες θα συμβούν και οι ομαδούλες που προωθούν τον έναν ή τον άλλον, θα θέτουν την ταφόπλακα στην εν πολλαίς αμαρτίες περιπεσούσα «παράταξη των νοικοκυραίων», όπως αποκαλούσαμε παλιά το κατά καιρούς μεταμορφούμενο κόμμα της πάλαι ποτέ δεξιάς παράταξης. Οι εκλογές της 4/10/09 θα αποδειχθούν μοιραίες για την Ελλάδα. Αυτό αποφάσισε ο Κ. Καραμανλής. Είμαι βεβαία πως ήχθη σ’ αυτήν την απόφαση, κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες. Για τον απελθόντα Κ. Καραμανλή θα τα πούμε προσεχώς. Θα πιάσω το θέμα απ’ το 1993. Αξίζει τον κόπο η αναδρομή.
❍ ❍ ❍
Πάμε στις επί μέρους μεθοδεύσεις του «Σχεδίου Κίσινγκερ» το οποίο είναι γνωστό σε όλο το πολιτικό κατεστημένο της Ελλάδας. Όλοι το γνωρίζουν και όλοι σιωπούν και σκύβουν το κεφάλι, αρκεί να μη χάσουν τις καρέκλες τους.
Αρχίζω απ’ την Αλβανία του Μπερίσα και τα μεγαλεπίβολα σχέδιά του για να φθάσει στην Άρτα. Μην ξεχνάμε φίλοι μου τις διεκδικήσεις των Τζαμουριανών! Και δεν αρκούνται στα όσα δημιουργούν, έβγαλαν και λεξικό που συνέγραψε η Ακαδημία Επιστημών της Αλβανίας, που παραχαράσσει την ιστορία της Ηπείρου και υποβαθμίζει την παρουσία της ελληνικής μειονότητας στις εστίες της. Το θράσος τους είναι απύθμενο. Θεωρούν δεδομένη την αλβανική ταυτότητα της Ηπείρου, της Άρτας, των Ιωαννίνων, της Πρέβεζας και της Ηγουμενίτσας. Αυτά διατείνονται οι Αλβανοί και ζητάνε συν τοις άλλοις, κατάργηση των συνόρων για τους οποιουσδήποτε διαμένοντες Αλβανούς στην περιοχή των Βαλκανίων. Βεβαίως οι πολιτικοί (οι κατ’ όνομα) Έλληνες, δεν αντέδρασαν. Ολίγον τους ενδιαφέρει το θέμα. Αυτοί γνωρίζουν αυτά που έρχονται και προετοίμασαν τον ελληνικό λαό, στις 12/3/2005 όταν η Μπενάκη προετοίμαζε τον Παπούλια για την προδοσία που θα ακολουθούσε εις βάρος της Ελλάδας. Όμως, από μηχανής Θεός, εμφανίσθηκε ο υπουργός Εξωτερικών της Ρωσίας Λαβρόφ, ο οποίος ζήτησε την «καταδίκη του αλβανικού ονείρου, απ’ την Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΝΑΤΟ». Παρ’ όλα αυτά ο Αλβανός πρωθυπουργός δήλωσε και επέμενε ότι «η Αλβανία, καθώς και το Κοσσυφοπέδιο και τμήμα της Μακεδονίας όπου διαμένουν κυρίως Αλβανοί, οφείλουν να ανοίξουν τα σύνορα και να ενεργοποιήσουν τις σχέσεις μεταξύ των Αλβανών». Οι Ρώσοι βγήκαν μπροστά αντικαθιστώντας τους φυσικούς προστάτες της πατρίδας μας, τους οποίους εμείς οι ηλίθιοι ψηφίζουμε, για να προστατεύσουν την Ελλάδα και τους Έλληνες.
❍ ❍ ❍
Ερχόμαστε στους Σκοπιανούς. Αυτοί ετοιμάζονται απ’ το σχέδιο Κίσινγκερ να ενωθούν με τη Μακεδονία και να φθάσουν ως την Λάρισα. Το παιχνίδι των Σκοπιανών συνεπικουρείται από το Ουράνιο Τόξο, το οποίο όπως διατείνεται, αναγνωρίζει την ύπαρξη μακεδονικής μειονότητας στην ελληνική Μακεδονία, καθώς και μακεδονικής γλώσσας. Εδώ, από μηχανής Θεός είναι ο Βγενόπουλος, ο οποίος, κατά τη διάρκεια τελετής που πραγματοποιήθηκε στο αεροδρόμιο Μακεδονία, αποκάλυψε ότι ο όμιλος έχει στην κατοχή του κατοχυρωμένο διεθνώς σήμα με τίτλο «Μακεδονικές Αερογραμμές». Στην ουσία προανήγγειλε τη δημιουργία θυγατρικής της Ολυμπιακής. Μαθαίνουμε πως οι περίφημες Σκοπιανές Μακεδονικές Αερογραμμές έχουν όλα κι όλα δύο αεροπλάνα με τεχνικά προβλήματα που αδυνατούν να κάμουν ασφαλείς πτήσεις. Αυτό κι αν δεν είναι κατάντια. Δυστυχώς τίποτα από αυτά δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν οι απελθόντες υπερασπιστές της Ελλάδας.






































































































