Είμαστε διαλυμένο κράτος. Ένας Σκοπιανός πρώην υπουργός Εξωτερικών της χώρας που διεκδικεί τον τίτλο της Μακεδονίας, ανέβηκε στον Όλυμπο. Ο επονομαζόμενος Αντόνιο Μιλοσόσκι, είναι αυτός που έφτασε στην Κέρκυρα για τη Σύνοδο Κορυφής του ΟΑΣΕ, με το πρωθυπουργικό αεροπλάνο και την επιγραφή «Republic of Macedonia». Παρά το σάλο πριν την άφιξή του, η κ. Μπακογιάννη, τότε ΥΠ.ΕΞ. κατάφερε να περάσει η επιλογή της, λόγω ΟΑΣΕ, κι’ έτσι ο Μιλόσοσκι ταξίδεψε στην Ελλάδα, όπως δεν είχε καταφέρει ποτέ να ταξιδέψει ο πρωθυπουργός του.
ΓΡΑΦΕΙ Η ΧΑΡΙΤΙΝΗ ΚΑΛΑΜΠΟΚΗ
Έβαλε λοιπόν στη διαδικτυακή του σελίδα, να βρίσκεται στην κορφή του Ολύμπου, κρατώντας το 16άκτινο αστέρι της Βεργίνας. Στον Μύτικα λοιπόν, σήκωσε τη σημαία της Βεργίνας. Τόσο έγινε θηρίο ο Δήμαρχος Δίου-Ολύμπου Κωνσταντίνος Δημόπουλος, που δεν θέλει ούτε να βλέπει αυτόν τον υπουργό των Σκοπίων. Αποφάσισε λοιπόν ο Δήμαρχος να βάλει στην είσοδο της πόλης πινακίδα που θα πληροφορεί τους ταξιδιώτες ότι εισέρχονται στη Μακεδονία. Θεωρεί τον Μιλοσόσκι ως «persona non grata», ενημέρωσε και τον πρωθυπουργό για την πινακίδα που ήθελε να βάλει προς πληροφόρηση των ταξιδιωτών ότι εισέρχονται στην Μακεδονία.
Άνεργοι γιατροί και Τουρκία
Το υπερσύγχρονο νοσοκομείο της Ρόδου δεν έχει πτέρυγα νεογνών. Ένα αγοράκι ξεψύχησε μέσα στο ελικόπτερο, όταν διαπιστώθηκε σοβαρό αναπνευστικό πρόβλημα, ταξιδεύοντας προς το ΠΕΠΑΓΝΗ, της Κρήτης. Όταν λοιπόν η υπουργός Υγείας άκουσε τα παράπονα των γιατρών, τους συμβούλεψε να πάνε κατά Τουρκία μεριά. Τους είπε πως ο φίλος της κυβέρνησης Ερντογάν που μας αγαπάει, θα ανοίξει χιλιάδες θέσεις εργασίας για Έλληνες γιατρούς. Τους είπε να κάνουν τα χαρτιά τους και θα τους πάρει. Τους καθησύχασε και για την ομάδα αξιολόγησης και τους είπε πως το Συμβούλιο του Ερντογάν είναι φιλέλληνες.
Η Γαλλία τα μαζεύει από το Ευρώ
“Όχι, η διάλυση του Ευρώ δεν θα προκαλέσει οικονομικό κατακλυσμό” είναι ο τίτλος άρθρου που δημοσιεύτηκε προ ημερών στη γαλλική «Le Monte». Συγγραφέας του ο Αλουά Ναβαρό, ένας φοιτητής των Οικονομικών. Η είδηση είναι ακριβώς αυτή: Η εγκυρότερη γαλλική εφημερίδα δημοσιεύει άρθρο ενός αγνώστου νεαρού και μάλιστα για ένα θέμα που «καίει».
Υπάρχει σχέδιο χειραγώγησης των Ελλήνων
Οι Γερμανοί αντιγράφουν τον Δούρειο Ίππο των αρχαίων Ελλήνων. Προσπαθούν με ψέματα να μας κοροϊδέψουν, όμως αν την φάμε τη φόλα στις προσεχείς εκλογές, τότε εμείς οι Έλληνες θα μείνουμε δούλοι των δανειστών – δυναστών, τουλάχιστον μέχρι το 2057, εάν οι Έλληνες δεν σπάσουν τις αλυσίδες τους. Όμως υπολογίζουν χωρίς τον ξενοδόχο. Όλο αυτό το πακέτο με τις 730.000 θέσεις εργασίας και τους επενδυτές να περιμένουν στα σύνορα της χώρας, όπως μας είπε ο Σαμαράς. Σ’ όλο αυτό το σενάριο θα προστεθεί η τρομοκρατία της επιστροφής στη δραχμή, υπό ανεξέλεγκτες συνθήκες. Βοηθούμενοι απ’ τα συστημικά και προπαγανδιστικού μηχανισμού ενσωματωμένα ΜΜΕ, προκειμένου τα μνημονιακά και κρυφο-μνημονιακά κόμματα να δημιουργήσουν το κατάλληλο κλίμα για να συγκεντρωθούν οι 180 ψήφοι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, μάλλον αστοχούν.
Οι αγορές φοβούνται την αλλαγή των πολιτικών ισορροπιών, γι’ αυτό κάνουν πως υποχωρούν σε ορισμένα «μέτρα» της κυβέρνησης, για να μην ξεσηκωθεί ο ελληνικός λαός και τους πάρει φαλάγγι όλους μαζί.