«Θα συνεχίσουμε να είμαστε η ανεξάρτητη φωνή στον Δήμο Κηφισιάς ώστε να εγγυηθούμε την ανάπτυξή του», αναφέρει στη μετεκλογική της ανακοίνωση η επικεφαλής της ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ Χριστίνα Κοσμά.
Αναλυτικά στην ανακοίνωσή της η κ. Κοσμά, η οποία θα είναι και η μοναδική εκπρόσωπος του συνδυασμού στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, αναφέρει τα εξής:
«Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ έδωσε έναν δύσκολο αγώνα, με μοναδικό της όπλο τη θέληση των μελών της να αναλάβουν δράση για την πόλη τους και μοναδική της υποστήριξη τους ίδιους τους πολίτες.
Καταφέραμε τους τελευταίους μήνες να συσπειρώσουμε ανθρώπους από διαφορετικά κόμματα, με μια όμως κοινή βούληση: να σταθούν αρωγοί στην προσπάθεια δημιουργίας νέων δεδομένων για την πόλη μας.
Στις εκλογές, η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ κατάφερε να εκλέξει αντιπρόσωπο στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Κατάφερε επιπλέον να καταγραφεί ως η πρώτη δημοτική παράταξη, χωρίς κομματικό χρίσμα σε αυτές ή προηγούμενες εκλογικές αναμετρήσεις, η οποία θα συμμετέχει στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Και αυτό το χρωστάμε στους ανθρώπους που μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους, τους οποίους θα ήθελα να τους ευχαριστήσω από καρδιάς.
Έχουμε ξεκινήσει μια προσπάθεια η οποία δεν είχε ημερομηνία λήξης την 7η Νοεμβρίου.
Η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΠΟΛΙΤΩΝ θα συνεχίσει να αποτελεί την ανεξάρτητη φωνή στην πόλη, με δράσεις και πρωτοβουλίες που θα επικυρώνουν το λόγο της δημιουργίας της: να εγγυηθεί την ανάπτυξη, τη συμμετοχή και την αλληλεγγύη στο νέο ενοποιημένο δήμο.
Θα συνεχίσει να αντιτίθεται στις αφανείς πρακτικές διοίκησης και στη στασιμότητα, ευνοώντας όλες τις πρωτοβουλίες που προέρχονται από τους πολίτες για τους πολίτες».