Με επιτυχία, παρά τον βροχερό καιρό, πραγματοποιήθηκε το νησιώτικο γλέντι που διοργάνωσε ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου με την παράταξη ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Νίκος Πανταζής για τους δημότες της πόλης. Η εκδήλωση έλαβε χώρα το απόγευμα της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος, στην Τούφα.
Σε σχετική ανακοίνωση της παράταξης αναφέρονται τα εξής:
«Στιγμές κεφιού, αλλά και πολιτικού προβληματισμού, έζησαν οι κάτοικοι της Τούφας τη Δεύτερα 11 Οκτωβρίου, στον προαύλιο χώρο του ναού της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος.
Μεγάλο πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε για να παρακολουθήσει την εκδήλωση που διοργάνωσε ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ. Εντύπωση έκανε το γεγονός ότι παρά τη βροχή ο κόσμος δεν αποχωρούσε, αλλά με ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρακολούθησε τη δυναμική παρέμβαση του υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Πανταζή, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε με θέρμη.
Ο κόσμος, με την παρουσία και τον παλμό του, έδειξε ότι η Τούφα βλέπει στο πρόσωπο του Νίκου Πανταζή έναν τοπικό άρχοντα έτοιμο να αντιμετωπίσει τα προβλήματα της περιοχής με ρεαλιστικές προτάσεις και όχι ευχολόγια.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ευχαριστεί ιδιαίτερα την εθελοντική προσφορά του κ. Τσελέντη, των μουσικών και του συγκροτήματος των φοιτητών που χόρεψαν αφιλοκερδώς.
Ο ανεξάρτητος συνδυασμός ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ προγραμματίζει ανάλογες εκδηλώσεις και σε άλλες περιοχές του Χαλανδρίου, για τις όποιες θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες πολύ σύντομα».