Ο υποψήφιος δήμαρχος Χαλανδρίου Γιάννης Λαδόπουλος μαζί με τον Νίκο Πανταζή περπάτησαν το Κάτω Χαλάνδρι και συνομίλησαν με πολίτες, επικεφαλής ομάδας υποψηφίων δημοτικών συμβούλων. Μαζί τους τα βασικά στελέχη του Νίκου Πανταζή και υποψήφιοι τώρα στον Συνδυασμό του Γιάννη Λαδόπουλου, ο Λάζαρος Παναγιώτου, η Βιβή Κυπριώτη και η Ρούλα Σαραντίδου.
Σε διαβούλευση θέτει με ανακοίνωσή της η παράταξη ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ με υποψήφιο δήμαρχο τον Γιάννη Λαδόπουλο την πρότασή της για τον αθλητισμό. Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
«Επειδή τελευταία καλοί μας φίλοι αγωνιούν για τα προγράμματα των δημοτικών Παρατάξεων τους ανακοινώνουμε σήμερα την πρόταση μας για τον Αθλητισμό.
Πρώτον θα διαπιστώσουν ότι υπάρχουν θέσεις για όλα και μάλιστα όλες αυτές οι προτάσεις έχουν κατατεθεί επίσημα στον Δήμο.
Δεύτερον, θα πλουτίσουν τις γνώσεις τους για θέματα με τα οποία ανακατεύονται αλλά δεν τα γνωρίζουν.
Τρίτον, θα δουν ότι εμείς ότι λέμε το κάνουμε πράξη από τώρα.
Τέταρτο ειδικά με τον Αθλητισμό που είναι και το χόμπι μας έχουμε συγκεκριμένη πρόταση που δίνει λύσεις για τον Μαζικό αθλητισμό μέσα στο Δημόσιο σχολείο, χωρίς αντιπαράθεση με τους Συλλόγους που κάνουν αγωνιστικό Αθλητισμό και κακώς κατά την γνώμη και καλύπτοντας ανάγκες έλλειψης παρομοίων προγραμμάτων ασχολούνται και με τις ακαδημίες.
Πέμπτο, ο χειρότερος αθλητικός παράγοντας έχει μεγαλύτερη προσφορά στην πόλη από πολλούς δημοτικούς συμβούλους, ή επιδόξους υποψηφίους δημάρχους.
Έκτο όσοι πιστεύουν ότι οι παράγοντες έχουν οικονομικά οφέλη από την παρουσία τους στους συλλόγους γιατί δεν ασχολούνται και οι ίδιοι για να λύσουν το οικονομικό τους πρόβλημα!
Έβδομο, δεν υπάρχει αθλητισμός χωρίς τους Συλλόγους.
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Σε κάθε γειτονιά ένα ολοήμερο σχολείο θα αποτελέσει το Κέντρο πολλών δραστηριοτήτων, Αθλητικό – Πολιτιστικό Κέντρο Ψυχαγωγίας και συνάντησης των κατοίκων της γειτονιάς (θα λειτουργούν τμήματα εκμάθησης δωρεάν,ή με μικρό αντίτιμο που θα καθορίζεται σε συνεργασία Συλλόγου Γονέων και Αθλητικού φορέα).
Σε αυτό τον χώρο οι μαθητές θα μπορούν σε συνδυασμό με το ολοήμερο και την συνεργασία Συλλόγων και Δήμου να αθλούνται με προπονητές, να αξιοποιούν τα προσωπικά τους χαρίσματα, να μαθαίνουν μουσικά όργανα και χορό.
Στον ίδιο χώρο θα διαμορφωθεί αίθουσα για συναντήσεις των κατοίκων, για παραστάσεις και εκδηλώσεις.
Θα λειτουργεί το ΚΕΠ της περιοχής.
Ολοήμερα όλα τα σχολεία του Δήμου με χρηματοδότηση Υπουργείου και Δήμου.
Ανοιχτά όλα τα σχολεία μετά το τέλος των μαθημάτων για τους κατοίκους της περιοχής.
Κυλικείο την χρήση του οποίου θα αναλάβουν οι σχολικές επιτροπές, ή ο Σύλλογο Γονέων και όχι ιδιώτες όπως γίνεται σήμερα.
Φύτευση δένδρων στις αυλές, που σήμερα έχουν καταλειφθεί από τσιμέντο.
Κάθε τάξη θα είναι υπεύθυνη για την περιποίηση φυτών, καθαριότητα τμήματος του προαυλίου του σχολείου. Το σχολείο θα είναι υπεύθυνο για το πράσινο του περιβάλλοντος του κτιρίου κοινόχρηστο χώρου και των πεζοδρόμων.
Συνεργείο με (οικοδόμο, υδραυλικό, ηλεκτρολόγο) άμεσης επέμβασης για τα σχολεία και τους αθλητικούς χώρους.
Πλήρεις αθλητικές εγκαταστάσεις σε κάθε γειτονιά της Πόλης.
Προγράμματα για όλες τις ηλικίες σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους.