Σε κινητοποιήσεις προχωρούν οι αγρότες στη Λάρισα, μετά τις συσκέψεις που πραγματοποίησαν οι αγροτικοί σύλλογοι της περιοχής. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας αγρότες του νομού την Τετάρτη 4 Δεκεμβρίου θα βγάλουν τα τρακτέρ στους δρόμους, δημιουργώντας μπλόκα στον κόμβο του Πλατυκάμπου και στα Φάρσαλα.
Σύμφωνα με το ΑΜΕ – ΜΠΕ στα βασικά αιτήματα των αγροτών που συγκεντρώνονται στη Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, περιλαμβάνονται, το κόστος παραγωγής, οι τιμές στα αγροτικά προϊόντα, οι ασφαλιστικές εισφορές στον ΕΦΚΑ, οι αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ κ.α. Στις 15 Δεκεμβρίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί συνάντηση στη Λάρισα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων, όπου θα καθοριστούν τα επόμενα βήματα με προσανατολισμό την κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.
Καρδίτσα: Στήνουν μπλόκο οι αγρότες στις 4 του μηνός στον αυτοκινητόδρομο Ε65
Μπλόκο στις 4 του μηνός, στον αυτοκινητόδρομο Ε65 στις 12 το μεσημέρι στήνουν οι αγρότες της Καρδίτσας, όπως σήμερα ανακοίνωσε η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Καρδίτσας. Η Ενωτική Ομοσπονδία απευθύνει παράλληλα «ενωτικό κάλεσμα αγώνα σε όλους τους αγροτοκτηνοτρόφους που πλήττονται από τις πολιτικές της ΚΑΠ της ΕΕ και των κυβερνήσεων και θέλουν να παλέψουν για το δίκιο τους», όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση.