Τέλος, σε παράρτημα αναφέρονται οι βραχυπρόθεσμες οικονομικές δεσμεύσεις από ανεπτυγμένες χώρες για την περίοδο 2010-2012, οι οποίες έχουν ως εξής:
Από την Ε.Ε. 10,6 δισ. δολάρια, από την Ιαπωνία 11 δισ. δολάρια και από τις ΗΠΑ 3,6 δισ. δολάρια.
Οι εκπομπές αερίων του θερμοκηπίου
Οι λεπτομέρειες για τα σχέδια μετριασμού των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου περιλαμβάνονται σε δύο ξεχωριστά παραρτήματα. Το ένα αφορά στους στόχους των ανεπτυγμένων χωρών και το δεύτερο στις εθελοντικές δεσμεύσεις των μεγαλύτερων αναπτυσσόμενων χωρών.
Αυτές δεν είναι δεσμευτικές και περιγράφουν την υπάρχουσα κατάσταση όσον αφορά τις δεσμεύσεις -κυμαινόμενες από τις «υπό σκέψη» για τις ΗΠΑ έως τις «εγκριθείσες με νομοθεσία» για την Ευρωπαϊκή Ένωση.
Η παρακολούθηση των δεσμεύσεων
Ένα από τα σημεία αδιεξόδου, κυρίως επειδή η Κίνα αρνήθηκε να αποδεχθεί διεθνείς ελέγχους, αφορά στην παρακολούθηση των δεσμεύσεων των αναπτυσσομένων χωρών.
Στο κείμενο αναφέρεται ότι οι αναδυόμενες οικονομίες θα πρέπει να αναφέρουν τα αποτελέσματα στα Ηνωμένα Έθνη κάθε δύο χρόνια, με μερικούς διεθνείς ελέγχους ώστε να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες της Δύσης για διαφάνεια, αλλά και να διασφαλισθεί ότι η εθνική κυριαρχία θα τύχει σεβασμού.
Για την προστασία Δασών
Η συμφωνία αναγνωρίζει τη σημασία της μείωσης εκπομπών από την αποψίλωση και την υποβάθμιση δασών και την ανάγκη να ενταθεί η απομάκρυνση αερίων του θερμοκηπίου από τα δάση. Υπάρχει συμφωνία για κίνητρα, ώστε να χρηματοδοτηθούν δράσεις από τον ανεπτυγμένο κόσμο. Τέλος, οι αγορές άνθρακα αναφέρονται, αλλά όχι λεπτομερειακά.