Το αγαπημένο ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ, που μεταφέρει την ατμόσφαιρα των παραδοσιακών πανηγυριών στο πιο urban σημείο της πόλης, επέστρεψε δυναμικά ως διήμερο φεστιβάλ στην Τεχνόπολη Αθηνών, την Παρασκευή 23 και το Σάββατο 24 Μαΐου.
Περισσότεροι από 7.000 επισκέπτες βρέθηκαν εκεί να χορέψουν, να διασκεδάσουν και– φυσικά – να απολαύσουν το αγαπημένο Ούζο Ματαρέλλη.
Για πρώτη φορά, το Ούζο Ματαρέλλη συμμετείχε ως χορηγός του φεστιβάλ, δημιουργώντας ένα πολύχρωμο και ζωντανό περίπτερο που έκλεψε τις εντυπώσεις. Οι επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τέσσερις διαφορετικές και δροσερές παραλλαγές: ούζο με νερό και πάγο, με βυσσινάδα, με πορτοκαλάδα ή με λεμονάδα – όλα σερβιρισμένα με χαμόγελο και μπόλικη διάθεση.
Το περίπτερο του Ούζου Ματαρέλλη έγινε σημείο αναφοράς, με κεράσματα, διαδραστικά παιχνίδια και δώρα που ανέβασαν τη διάθεση και έδεσαν με τον ρυθμό του φεστιβάλ!
Με ρίζες από τη Λέσβο, το Ούζο Ματαρέλλη παράγεται με βιολογικό γλυκάνισο από το Λισβόρι και ντόπιο μέλι Μυτιλήνης. Η απόσταξή του γίνεται σε παραδοσιακούς, χειροποίητους χάλκινους άμβυκες, χαρίζοντας στο προϊόν αυθεντική γεύση που συνδυάζει το χθες με το σήμερα, όπως και το ίδιο το ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ που ξαναζωντανεύει την παράδοση στις καρδιές των νέων!
Και επειδή το γλέντι δεν σταματά εδώ, stay tuned για το επόμενο ΡΙΖΕΣ ΦΕΣΤ, παρέα με Ούζο Ματαρέλλη!