Ανακοινώθηκε το πρόγραμμα εκδηλώσεων του Β’ ΚΑΠΗ του Δήμου Ηρακλείου για τον Οκτώβριο 2010.
Το πρόγραμμα έχει ως εξής:
● Παρασκευή 22 Οκτωβρίου, 10:00 π.μ.: Αγωγή Υγείας από την επισκέπτρια Υγείας του ΚΑΠΗ με θέμα: «Κάταγμα – διάστρεμμα».
● Σάββατο 23 Οκτωβρίου: Ημερήσια εκδρομή στο Ναύπλιο – Κεφαλάρι Αργολίδος. Η αναχώρηση θα γίνει στις 8:00 π.μ. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν από τη Δευτέρα 11 Οκτωβρίου έως την Τετάρτη 20 Οκτωβρίου (απαραιτήτως με την κάρτα μέλους του ΚΑΠΗ). Η συμμετοχή ανέρχεται σε 7 ευρώ κατ’ άτομο.
● Τρίτη 26 Οκτωβρίου, 10:00 π.μ.: Εκδήλωση στο χώρο του ΚΑΠΗ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου. Θα παρουσιαστεί πρόγραμμα από την ομάδα χορωδίας και την ομάδα χορού του ΚΑΠΗ.
● Τετάρτη 27 Οκτωβρίου, 12:00 μ.μ.: Κατάθεση στεφάνου στο μνημείο Ηρώων της πλατείας Αγίου Λουκά.
● Πέμπτη 28 Οκτωβρίου: Παρέλαση των ΚΑΠΗ ΔΗΑ για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου.
Παράλληλα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του ΚΑΠΗ, ο Δήμος Ηρακλείου διοργανώνει 7ήμερη εκδρομή οδικώς στην Ιταλία (Βενετία – Φλωρεντία – Σιένα – Ρώμη). Η εκδρομή επιχορηγείται από τον Δήμο με 85 ευρώ κατ’ άτομο. Η τιμή συμμετοχής για τα μέλη του ΚΑΠΗ ανέρχεται σε 450 ευρώ, για δίκλινο δωμάτιο.
Επιπλέον, όπως ανακοινώθηκε από τη διεύθυνση του ΚΑΠΗ, οι συναντήσεις της ομάδας γυμναστικής και χορού θα πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα και Τρίτη από τις 10:30 π.μ. έως τις 12:00 μ.μ., ενώ οι πρόβες της ομάδας χορωδίας θα γίνονται κάθε Τρίτη στον χώρο του ΚΑΠΗ, από τις 5:00 μ.μ. έως τις 6:00 μ.μ.
Τέλος, την Πέμπτη 21 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. θα συναντηθεί η ομάδα εθελοντών και αλληλοβοήθειας, ενώ τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, στις 10:00 π.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση της ομάδας ψυχαγωγικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων.