Ψεκασμούς και απολυμάνσεις σε κάδους πραγματοποιεί o Δήμος Ηρακλείου, προκειμένου να αντιμετωπίσει την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί με τις συνεχιζόμενες κινητοποιήσεις των εργαζομένων στους ΟΤΑ.
Όπως ανακοίνωσε σχετικά ο Δήμος, το προσωπικό και τα δρομολόγια ασφαλείας της Υπηρεσίας Καθαριότητας έχουν αυξηθεί, ενώ μέχρι να τελειώσουν οι κινητοποιήσεις πραγματοποιούνται ψεκασμοί απολύμανσης σε γεμάτους, αλλά και άδειους κάδους, προκειμένου να προφυλαχθεί η δημόσια υγεία.
«Ευχαριστούμε τους Ηρακλειώτες που συνεχίζουν να συμβάλλουν για να διατηρήσουμε την εικόνα της πόλης μας, στο μέτρο, βέβαια, του δυνατού. Σε συνεννόηση με τους εργαζόμενους του Δήμου, επεμβαίνουμε σε στρατηγικά σημεία ώστε να μην αντιμετωπίσει το Ηράκλειο έντονα προβλήματα. Είμαστε δε έτοιμοι, με τη λήξη των κινητοποιήσεων, να θέσουμε σε εφαρμογή σχέδιο για να αποκαταστήσουμε την πόλη σε χρόνο δόκιμα σύντομο», σχολιάζει ο δήμαρχος Ηρακλείου Αττικής, Νίκος Μπάμπαλος.