Πρόσκληση προς τα μέλη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ σε εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: «Η κατάσταση σήμερα στον Δήμο Ηρακλείου – Προτάσεις για ένα καλύτερο αύριο» απευθύνει η ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΜΕΛΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΠΑΣΟΚ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ.
Η εκδήλωση θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 25 Ιανουαρίου και ώρα 18:30 στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο του Δήμου.
Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση, την οποία υπογράφουν 33 μέλη και στελέχη του ΠΑΣΟΚ, στόχος της εκδήλωσης είναι η έναρξη ενός «ανοιχτού κι ελεύθερου πολιτικού διαλόγου, ώστε όλοι μαζί να δώσουμε τη δυνατότητα ανάδειξης όλων των δημιουργικών και συνθετικών απόψεων – προτάσεων».
Μάλιστα, αναφορά γίνεται και στο «σημαντικό έργο και την προσφορά» της δημοτικής παράταξης του ΠΑΣΟΚ στον Δήμο Ηρακλείου αλλά, ταυτόχρονα, και στα «σημαντικά πολιτικά λάθη», τις «παραλήψεις, τους εγωισμούς και την απουσία πολιτικού διαλόγου, που σταδιακά οδήγησαν πολλά μέλη και φίλους στο περιθώριο και τραυμάτισαν την ενότητα», με αποτέλεσμα «να αποκοπούμε σαν παράταξη από τα μεγάλα καθημερινά προβλήματα της πόλης και να οδηγηθούμε στην ήττα του 2006».
Καταλήγοντας, η πρόσκληση καλεί τα μέλη και τους φίλους το ΠΑΣΟΚ να παρευρεθούν στην εκδήλωση ώστε να συνυπογράψουν ένα κοινό πλαίσιο ιδεών και αξιών, όπως η «ανανέωση, η ενότητα, η ανάπτυξη και η προοπτική», σε μια συζήτηση για «ένα καλύτερο μέλλον».
Αρετή Κοτσολάκου