Μια βόλτα στη Νέα Ερυθραία πραγματοποίησε την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος Κηφισιάς Βασίλης Ξυπολυτάς, κατά τη διάρκεια της οποίας είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές με επαγγελματίες και δημότες της πόλης.
Με σύμμαχο τον καλό καιρό και συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο Δημοτικής Ενότητας Νέας Ερυθραίας Δημήτρη Ανδρεαδάκη και τη δημοτική σύμβουλο, Αγγελική Βαλασοπούλου, ο δήμαρχος, ξεκινώντας από το κέντρο, επισκέφτηκε εμπορικούς δρόμους και μαγαζιά της Νέας Ερυθραίας, τα οποία ήταν γεμάτα από κόσμο και εορταστική διάθεση.
Ο δήμαρχος συνομίλησε και αντάλλαξε ευχές και χαμόγελα με επιχειρηματίες και εργαζόμενες και εργαζόμενους, ενώ είχε θερμές χειραψίες και αγκαλιές με πολίτες, όπως ανέφερε η δημοτική Αρχή στη σχετική της ενημέρωση. Κάποια παιδιά μάλιστα, λόγω της ημέρας είπαν στον Β. Ξυπολυτά μαζί με τις ευχές τους και τα παραδοσιακά πρωτοχρονιάτικα κάλαντα.
Η γιορτινή βόλτα έκλεισε με επισκέψεις στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Νέας Ερυθραίας και στο Κτήριο Χαρατζά, όπου θερμή υποδοχή επεφύλαξαν στην αντιπροσωπεία του Δήμου η αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών, Μαρία Κεφαλά-Σαλματάνη και το προσωπικό των Υπηρεσιών του Δήμου.
Ο Βασίλης Ξυπολυτάς, αφού αρχικά εξήρε την αγάπη, την αλληλεγγύη και την αφοσίωση των εργαζομένων αντάλλαξε ευχές με το προσωπικό, εκφράζοντας τις ευχαριστίες του για την ανθρώπινη συνεισφορά τους, στην προσπάθεια της δημοτικής Αρχής για έμπρακτη υποστήριξη των κοινωνικά ευάλωτων ομάδων της πόλης και βελτίωση των συνθηκών της ζωής τους, στο πλαίσιο της κοινωνικής πολιτικής του Δήμου Κηφισιάς.
Ειδήσεις από τη Κηφισιά – Νέα Ερυθραία – Εκάλη στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook