Στην απόφαση να ματαιώσει λόγω κορωνοϊού τον αγώνα δρόμου «Kifisia Run 2020» που ήταν προγραμματισμένος για τις 4 Οκτωβρίου, προχώρησε ο Γυμναστικός Σύλλογος Κηφισιάς. Όπως σημειώνει η διοίκηση του συλλόγου η πραγματοποίηση ενός αγώνα δρόμου με αυστηρή τήρηση του ισχύοντος Υγειονομικού Πρωτοκόλλου, επιβάλλει λιγότερους δρομείς, περισσότερες εκκινήσεις, αυξημένο αριθμό εθελοντών, τήρηση αποστάσεων και κυρίως σχολαστικά μέτρα προστασίας σε κάθε διαδικασία και κάθε βήμα του.
«Με βάση αυτά τα δεδομένα, θεωρούμε ότι είναι εξαιρετικά δύσκολη η εξασφάλιση της απρόσκοπτης διεξαγωγής ενός αγώνα υψηλών προδιαγραφών, χωρίς οι συμμετέχοντες να εκτεθούν σε οποιονδήποτε κίνδυνο για την υγεία τους. Για το λόγο αυτό ο Γ.Σ. Κηφισιάς αποφάσισε τη ματαίωση του αγώνα Kifisia Run 2020, που ήταν προγραμματισμένος για την Κυριακή 4 Οκτωβρίου» σημειώνει ο σύλλογος.
Οι αρμόδιοι του συλλόγου εκφράζουν την ελπίδα οι συνθήκες της επόμενης χρονιάς θα επιτρέψουν τη διοργάνωση του αγώνα κατά την επιθυμία μας και τις προσδοκίες όλων. «Με επόμενη ανακοίνωσή μας θα διευκρινισθούν οι λεπτομέρειες για την επιστροφή των χρημάτων σε όσους έχουν πληρώσει για τη συμμετοχή τους στον αγώνα που ματαιώνεται. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο σύλλογος.