Την παραίτησή του από το Διοικητικό Συμβούλιο του Ηρακλή Κηφισιάς γνωστοποίησε με επιστολή του προς τον σύλλογο ο Βασίλης Πανάγος. Στην επιστολή του ο Βασίλης Πανάγος τονίζει ότι υποβάλει την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.
Παράλληλα επισημαίνει ότι : «…κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Δ.Σ του συλλόγου, ως απλό μέλος δεν είχα θεσμικά την δυνατότητα και δεν συμμετείχα ενυπογράφως σε αποφάσεις που σχετίζονταν με την λειτουργία ή οποιαδήποτε άλλη απόφαση του συλλόγου».
Αναλυτικά η επιστολή παραίτησης του Βασίλη Πανάγου:
Αξιότιμοι κύριοι,
Μετά λύπης μου υποβάλλω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο του Γ.Σ. Κηφισιάς “Ο Ηρακλής” για προσωπικούς λόγους, με άμεση ισχύ.
Με την παρούσα επιστολή θα ήθελα και επισήμως να δηλώσω την παραίτησή μου από το διοικητικό συμβούλιο του αθλητικού συλλόγου Γ.Σ Κηφισιάς ‘’ Ο Ηρακλής’’.
Θα ήθελα να επισημάνω ότι κατά την διάρκεια της θητείας μου στο Δ.Σ του συλλόγου, ως απλό μέλος δεν είχα θεσμικά την δυνατότητα και δεν συμμετείχα ενυπογράφως σε αποφάσεις που σχετίζονταν με την λειτουργία ή οποιαδήποτε άλλη απόφαση του συλλόγου.
Με εκτίμηση,
Βασίλειος Πανάγος