Με 83-80 επικράτησε η Κηφισιά του Λαυρίου στην επανάληψη των 27,5 πιο πολυσυζητημένων δευτερολέπτων της φετινής περιόδου. Το παιχνίδι ήταν στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ. Η ομάδα των βορείων προαστίων σημείωσε την 7η νίκη της στο πρωτάθλημα και πλέον μπαίνει σε ρυθμούς προπόνησης ενόψει της αναμέτρησης με τον ΠΑΟΚ το προσεχές Σάββατο.
Τα χθεσινά 27,5’’ ξεκίνησαν με σκορ 81-78 και την μπάλα στα χέρια του Λαυρίου. Στα 17,9 δευτερόλεπτα έγινε φάουλ στον Γιανγκ του Λαυρίου, ο οποίος ευστόχησε σε 2/2 βολές και μείωσε σε 81-80.
Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι έκαναν φάουλ πάνω στον Λεωνίδα Κασελάκη ο οποίος ευστόχησε στη μία από τις δύο βολές, κάνοντας το 82-80.Η Κηφισιά με καλή άμυνα οδήγησε τον Μπάρλο σε άστοχο σουτ και ο Γκίκας πήρε το αμυντικό ριμπάουντ. Οι φιλοξενούμενοι έκαναν αμέσως φάουλ στον Γκίκα, ο οποίος έβαλε μία στις δύο βολές και διαμόρφωσε το τελικό 83-80.
Αξίζει να αναφέρουμε ότι το Λαύριο πριν την έναρξη του αγώνα κατέθεσε ένσταση κατά του κύρους του αγώνα. Επίσης, στις 28 του μήνα θα εκδικαστεί στην ολομέλεια του ΑΣΕΑΔ η αίτηση ανάκλησης-ακύρωσης της συγκεκριμένης απόφασης που έχει κατατεθεί από τους νεοφώτιστους.
Τα δεκάλεπτα: 25-21, 43-49, 66-65, 83-80.
Διαιτητές: Φούφης- Σώμος- Καλδίρης
ΚΗΦΙΣΙΑ(Παπαθεοδώρου): Στίγκερς Ντ. 3, Χατζηνικόλας 7, Γκίκας 8, Διαμαντάκος, Μαυροειδής 26,Κασελάκης 10 , Χρυσικόπουλος 4 ,Στίγκερς Τζ. 8 , Χογκ 17, Σπυριδωνίδης, Φρέιζιερ.
ΛΑΥΡΙΟ(Σερελής): Γιάνγκ 17, Μπάκας, Τσίρος, Σακελλαρίου 2, Νικολακόπουλος 6, Νίξον 20, Περράκης 9, Γιαννακόπουλος 1 , Κακλαμανάκης, Μπάρλος 19, Μπέμπης, Έβανς 6.