Μια από τις χειρότερες φετινές του εμφανίσεις πραγματοποίησε ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος στο πλαίσιο της 28ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α΄ ΕΠΣΑ ηττήθηκε εκτός έδρας με 5-2 από τον Φωστήρα Ηλιούπολης.
Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας προηγήθηκε με 0-1 με πέναλτι του Σουμελίδη στο 12΄όμως οι γηπεδούχοι με τον ίδιο τρόπο ισοφάρισαν με τον Φάρο στο 19΄. Βουλτσίδης και Μπλέτσας με έδωσαν «αέρα» δύο τερμάτων στον Φωστήρα λίγο πριν το τέλος του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη ο Σουμελίδης σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα και μείωσε το σκορ για τον Πανερυθραϊκό σε 3-2. Οι γηπεδούχοι όμως με τον Κωστελέτο στο 72΄ προηγήθηκαν με 4-2. Το τελικό 5-2 διαμόρφωσε ο ίδιος παίκτης στο 84΄.
Ο Πανερυθραϊκός βρίσκεται στην 9η θέση με 34 βαθμούς. Την επόμενη αγωνιστική θα παίξει εντός έδρας με τον Γυμναστικό Σύλλογο Αργυρούπολης.