Η καλή εμφάνιση του Πανερυθραϊκού απέναντι στον ισχυρό Τρίτωνα δεν συνοδεύτηκε από το επιθυμητό αποτέλεσμα, καθώς η ομάδα της Νέας Ερυθραίας ηττήθηκε 72-63 στο κλειστό του Στρέφη, στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Α2.
Το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκεια του ήταν ντέρμπι με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν χέρι-χέρι. Οι γηπεδούχοι με «αιχμή του δόρατος» τον Μαυροκεφαλίδη προηγήθηκαν στο ημίχρονο 39-37. Η αμφίρροπη αναμέτρηση συνεχίστηκε και στην επανάληψη με τον Τρίτωνα να κρατά το μικρό αλλά παράλληλα πολύτιμο προβάδισμα. Το τελευταίο δεκάλεπτο ξεκίνησε με τους γηπεδούχους μπροστά 56-51. Οι παίκτες του Δημήτρη Χουχουλή προσπάθησαν να προσπεράσουν όμως δεν ευστόχησαν σε κρίσιμα σουτ, κάτι που εκμεταλλεύτηκαν οι γηπεδούχοι οι οποίοι κατέκτησαν το ροζ φύλλο αγώνα.
Τρίτων-Πανερυθραϊκός 72-63
Διαιτητές: Θεοδωρόπουλος-Ασλανίδης-Τεφτίκης (Ντίνος)
Δεκάλεπτα: 14-15, 37-39, 56-51, 72-63
Τρίτων (Μιχελάκος): Καραμαλέγκος 2, Μανοΐλοβιτς 11, Θεοδώρου, Αντωνάκης 3 (1), Τσόχλας 4, Μάντζαρης 8 (1), Παπαδημητρίου, Μαυροκεφαλίδης 20 (1), Μελισσαράτος 8, Δημάκος 16 (3).
Πανερυθραϊκός (Χουχουλής): Μωραΐτης 10 (2), Καλλιανιώτης 8 (2), Ντουζίδης 3 (1), Κωστόπουλος 1, Γιαουρτόγλου 3 (1), Καμπουρίδης 11, Παπανικολάου, Σταματογιάννης 9 (1), Καλογερίας 2, Ευστρατίου 16 (4).
Επόμενη αγωνιστική (11η)
Καρδίτσα-Ελευθερούπολη
Κόροιβος Αμαλιάδας-Καβάλα
Αμύντας-Ψυχικό
Αγρίνιο-Χαρίλαος Τρικούπης
Πανερυθραϊκός-Οίαξ Ναυπλίου
Παγκράτι-Τρίτων
Φίλιππος Βέροιας-Μαρούσι
Ρεπό: Δάφνη Δαφνίου