Τεχνικό πρόγραμμα με 33 παρεμβάσεις
Παράλληλα, ο δήμαρχος Κηφισιάς αναφέρθηκε και στο Τεχνικό Πρόγραμμά Έργων για την περίοδο 2014-2019, το οποίο προβλέπει 33 σημαντικές παρεμβάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα των κατοίκων του Δήμου Κηφισιάς.
Τα Έργα Αντιπλημμυρικής Προστασίας Κάτω Κηφισιάς (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, 23.000.000 €).
Την Ανάπλαση και Ενίσχυση Πράσινου Ελευθέρων Χώρων και Δρόμων Ήπιας Κυκλοφορίας στις Περιοχές Αλωνίων και Κάτω Κηφισιάς (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, 2.500.000 €).
Την Ολοκλήρωση της Κατασκευής Αγωγών Ακαθάρτων Άνω Κηφισιάς (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, 1.565.529 €).
Την κατασκευή Αθλητικών Εγκαταστάσεων στην Περιοχή Τριγώνου Φραγκοπούλου Δήμου Κηφισιάς. Εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από Περιφέρεια Αττικής, 10.964.067 €).
Την Ολοκλήρωση της Αποχέτευσης Ακαθάρτων στην Περιοχή Αδάμες (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, 7.180.000€).
Τις ενεργειακές παρεμβάσεις σε δημοτικά κτίρια και την αναβάθμιση του δικτύου δημοτικού φωτισμού (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ – Πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ).
Την κατασκευή του 1ου Δημοτικού Σχολείου Κηφισιάς (ΟΣΚ 3.350.000 € ).
Την ολοκλήρωση της κατασκευής του Γ’ Βρεφονηπιακού Σταθμού Νέας Ερυθραίας (ΕΣΠΑ, 2.320.000€).
Την περιβαλλοντική παρέμβαση για την Ενίσχυση του Αστικού Πρασίνου στην Περιοχή Τριγώνου Εθνικής Αντίστασης (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ, 5.820.000€).
Την ολοκλήρωση της κατασκευής αποχετευτικού δικτύου στην Εκάλη (εξασφαλισμένη χρηματοδότηση από ΕΣΠΑ, 5.250.000€).
Την επέκταση του αποχετευτικού δικτύου στο σύνολο του Δήμου (διεκδίκηση νέας χρηματοδότησης από το ΕΣΠΑ).
Την κατασκευή αντιπλημμυρικού δικτύου, μετά την μελέτη της ΕΥΔΑΠ, με κατάληξη την Εθνική οδό (Παπαφλέσα, Ρωμυλίας, Αγιων Σαράντα) με χρηματοδότηση από το ΕΣΠΑ.
Την κατασκευή υπόγειου χώρου στάθμευσης στο Καστρί (οικόπεδα ΙΚΑ, Αγ. Σαράντα και Ελ. Βενιζέλου) ταυτόχρονα με την επέκταση του μετρό.
Την αξιοποίηση-προστασία του δάσους του Δημοτικού Οικολογικού Πάρκου, στη Νέα Ερυθραία και την ανάδειξή του ως χώρου περιπάτου και άθλησης.