Ο Καλλιτεχνικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος ΤΡΟΒΑΔΟΥΡΟΙ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ενημερώνει ότι: «Την Κυριακή 12η Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10.30 ακριβώς θα πραγματοποιηθεί η ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση, μετά κοπής Βασιλόπιτας και αρχαιρεσιών, στο Πολιτιστικό Κέντρο του Άστεως Αιγυπτιωτών Κηφισιάς (Πλατεία Ηρώων, στην αρχή της οδού Αθανασίου Διάκου, τηλ.: 210-8019517).
Σημειώνεται ότι ως πρώτη σύγκλισή της λογίζεται η 05/01/2014. Η παρουσία όλων είναι απαραίτητη ως και οι δηλώσεις συμμετοχής των επιθυμούντων και δυναμένων να προσφέρουν στο Δ.Σ. ή την Ε.Ε. Σχετική επιστολή, μετά υποδειγμάτων αιτήσεων συμμετοχής υποψηφίων για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε., ταμειακώς εντάξει και για το 2013, έχουν ήδη διαβιβασθεί ταχυδρομικά σε όλα τα μέλη μας.
Παράδοση ανωτέρω αιτήσεων μέχρι 28 Δεκεμβρίου 2013 το αργότερο στην πρόεδρο (Ολυμπία Καλού, 210- 6202439) ή την Ταμία (Σοφία Καράλη, 210-8018482)». Επισημαίνεται ότι η προθεσμία υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για το Δ.Σ. ή την Ε.Ε. λήγει οριστικά την 28η Δεκεμβρίου 2013.







































































































