Μετά από απουσία ενός έτους η Κηφισιά επέστρεψε στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου επικρατώντας άνετα με 2-0 της Ηλιούπολης στο κατάμεστο Ζηρίνειο για την 10η και τελευταία αγωνιστική των πλέι-οφ ανόδου το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαΐου.
Ο Τζίμας στο 19′ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Κυριόπουλο στο 50’ να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.
Η ομάδα του Σεμπάστιαν Λέτο πήρε την άνοδο για τα μεγάλα «σαλόνια» του ελληνικού ποδοσφαίρου, ολοκληρώνοντας το πρωτάθλημα στην κορυφή με 43 πόντους με την Καλαμάτα (που νίκησε με 4-1 το Αιγάλεω) να μένει στην 2η θέση με 41 βαθμούς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Κηφισιά σημειώνοντας έξι νίκες και δύο ισοπαλίες στους αγώνες κατάταξης, δεν έχασε ποτέ την πρώτη θέση στον όμιλο, ενώ είναι χαρακτηριστικό ότι στα πλέι οφ δεν δέχτηκε κανένα γκολ ενώ πέτυχε επτά!
Σεμπάστιαν Λέτο: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»
Παίκτες, τεχνικό τιμ, φίλαθλοι, ακόμη και μέλη της διοίκησης έγιναν ένα κουβάρι μετά το τελικό σφύριγμα της λήξης. Ο πρωτεργάτης της ανόδου Σεμπάστιαν Λέτο αποθεώθηκε από τον κόσμο και από τους ποδοσφαιριστές του, οι οποίοι τον σήκωσαν στον αέρα, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του.
Μετά το τέλος του αγώνα, ο προπονητής της Κηφισιάς δήλωσε:
«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Τα έδωσαν όλα καθ΄ όλη την διάρκεια της χρονιάς. Ήταν επαγγελματίες, έδιναν το 100% σε κάθε αγώνα. Αυτοί πήραν το πρωτάθλημα, εγώ απλώς τους ακολούθησα. Ο πρόεδρος Χρήστος Πρίτσας και ο Στέφανος Κοτσόλης μου έδωσαν μια ευκαιρία που δεν μου είχε δώσει κανένας άλλος. Πίστεψαν σε εμένα και αυτή η επιτυχία είναι γι’ αυτούς!»
Κηφισιά (Λέτο): Ξενόπουλος, Σιμόν, Σιλά (54′ λ.τ Παυλάκης), Μποτία, Πόμπο (81′ Μιούλερ), Βιγιαφάνες, Κυριόπουλος (81′ Νεκούλ), Ντίας, Τζίμας (54′ Παντελίδης), Μάναλης, Σόουζα (62′ λ.τ Σπίνος).
Ηλιούπολη (Γράφας): Ντόκιτς, Φουρλάνος, Πατάπης, Θωμαΐδης, Λεσάι (70′ Καλαμβόκης), Αλεξόπουλος (79′ Μάνος), Μαυριάς, Νεοφυτίδης, Μαΐδανός (79′ Χαΐδος), Καρανίκας, Κρέτσι (55′ Μούντριχας).