Στην ποδοσφαιρική αναμέτρηση στο γήπεδο Πεύκης που ανάδειξε την ιστορική ομάδα του Αθλητικού Ομίλου Πεύκης σε πρωταθλήτρια του 4ου Ομίλου της Β’ κατηγορίας ΕΠΣΑ κατακτώντας την άνοδό της στην Α’ ΕΠΣΑ, παραβρέθηκε η υποψήφια Δήμαρχος Λυκόβρυσης – Πεύκης Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη.
Η Μαρίνα Πατούλη Σταυράκη, συνεχάρη τους παίκτες και τον προπονητή της ομάδας Κυριάκο Μαυρίδη, παλαίμαχο ποδοσφαιριστή, και τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος Σταύρο Μονεμβασιώτη, για τη νίκη της ομάδας με 2-0 κόντρα στον Ιάσωνα αλλά και για την άνοδό της στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣΑ.
«Έπειτα από απουσία χρόνων, ο Α.Ο. Πεύκης, πετυχαίνοντας μεγάλη νίκη, επανέρχεται στην Α’ κατηγορία, όπως της αξίζει. Νέα εποχή για το ιστορικό αθλητικό σωματείο του Δήμου, νέα εποχή και για τον Δήμο Λυκόβρυσης – Πεύκης. “Ενωμένοι” προχωράμε στην αναβάθμιση των αθλητικών δομών του Δήμου μας, στη δημιουργία νέων και στην έμπρακτη στήριξη των αθλητικών σωματείων για νέες ακόμα μεγαλύτερες κατακτήσεις για τον αθλητισμό στη Λυκόβρυση και στην Πεύκη».
Ειδήσεις από τη Λυκόβρυση και τη Πεύκη στο amarysia.gr