Άλλη μία μεγάλη επιτυχία για τον Α.Ο. ΑΣΤΕΡΑ ΠΕΥΚΗΣ στο INDEPENTANCE CUP Kyunstendil Bulgaria. Η Λίλα Κασάπογλου κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Τραμπολίνο στην κατηγορία γυναικών και μαζί με την προπονήτρια της Βαρβάρα Βοιβόδα έβγαλαν πολλά χρήσιμα συμπεράσματα ενόψει του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Τραμπολίνο τον Νοέμβριο στην Σόφια.
Χρυσό μετάλλιο και για τους αθλητές μας Αλέξανδρο Μακρή και Μανώλη Φραγκιαδακη στο συγχρονισμένο Τραμπολίνο.
Ο Αλέξανδρος Μακρής στο ατομικό Τραμπολίνο κατέκτησε την 4η θέση και ο Μανώλης Φραγκιαδάκης την 5η θέση στο ατομικό της κατηγορίας του. Να υπενθυμίσουν ότι από λάθος της διοργάνωσης εχθές ήταν στην 9η θεση.
Αξίζουν πολλά μπράβο και συγχαρητήρια στους αθλητές και την αθλήτρια μας καθώς και στην προπονήτρια μας Βαρβάρα Βοιβόδα για αυτήν την μεγάλη εμφάνιση και διάκριση που γέμισε χαρά όλους εμάς στον Αστέρα Πεύκης αλλά και σε όλους τους φίλους που είναι πάντα κοντά μας.







































































































