Η παράταξη ΝΕΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ με επικεφαλής τον υποψήφιο δήμαρχο Παναγιώτη Ιωάννου συνεχίζει να ενισχύεται ενόψει των δημοτικών εκλογών του Οκτωβρίου. Έτσι πριν λίγα εικοσιτετράωρα η Εύη Στεφανοπούλου ανακοίνωσε ότι θα είναι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με την παράταξη.
Συστήνοντας τον εαυτό της στους πολίτες τονίζει: « Γεννήθηκα στην Αθήνα και μεγάλωσα στο Γαλάτσι.Είμαι απόφοιτη κλασικής φιλολογίας του Πανεπιστημίου Λέτσε της Ιταλίας.
Δραστηριοποιούμαι στον χώρο της εκπαίδευσης ως καθηγήτρια ιταλικών και ως φιλόλογος.
Είμαι κάτοικος Λυκόβρυσης εδώ και είκοσι χρόνια. Αγαπώ τον Δήμο μας και θέλω να προσφέρω ότι καλύτερο μπορώ.
Θέτω υποψηφιότητα ως δημοτική σύμβουλος στο πλευρό του Παναγιώτη Ιωάννου επειδή αποδεικνύει καθημερινά με το έργο του και την παρουσία του την αγάπη του για τον Δήμο μας».