Για άλλη μια χρονιά, το 6ο Δημοτικό Σχολείο Χαλανδρίου προγραμματίζει εθελοντική αιμοδοσία. Η δράση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις της μονάδας (Φιλικής Εταιρείας 2), την Τετάρτη 22 Μαρτίου, από 11.30 έως 16.00, κατόπιν ραντεβού.
Η σχετική πρωτοβουλία διοργανώνεται από τους δύο συλλόγους του συγκροτήματος, γονέων και διδασκόντων. Αρμόδιος φορέας είναι το τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Ογκολογικού Νοσοκομείου Κηφισιάς «Οι Άγιοι Ανάργυροι», ενώ η διαδικασία θα εποπτεύεται από την εκπαιδευτικό του σχολείου Άννα Γρώπα.
«Σκοπός της δράσης είναι η ευαισθητοποίηση όλων για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα και η κατανόηση της πολύ εύκολης διαδικασίας για ένα τόσο σοβαρό σκοπό όπως η προσφορά αίματος» ανέφεραν οι διοργανωτές της πρωτοβουλίας, προσθέτοντας: «Οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες και αφιερώνοντας μόνο 10 λεπτά από τον χρόνο μας μπορούμε να σώσουμε μια ζωή».
Παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι-ες να δηλώσουν συμμετοχή και τις ώρες που τους εξυπηρετούν, ενώ θα ειδοποιηθούν για την ακριβή ώρα του ραντεβού . Για περισσότερες πληροφορίες διατίθεται η ηλεκτρονική διεύθυνση 6dimhalandri@gmail.com
Δείτε επίσης: Πολύδροσο… διαλόγου από τον Δήμο για τις ενεργειακές κοινότητες
Ειδήσεις από το Χαλάνδρι στο amarysia.gr