Με όμορφες καντάδες θα πλημμυρίσει το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης το Σάββατο 17 Ιουνίου στις 20:30 σε μια όμορφη εκδήλωση για να συγκεντρωθούν τρόφιμα μακράς διαρκείας για την ενίσχυση των αναγκών του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Την εκδήλωση με τίτλο «Τραγουδώντας Καντάδες» συνδιοργανώνουν το ΠΕΑΠ Λυκόβρυσης Πεύκης και η Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών «Ιονίου Φωνές» στο Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης υπό τη διεύθυνση του Αιμίλιου Γιαννακόπουλου και η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη, με μόνη προτροπή την συγκέντρωση τροφίμων.
Όπως επισημαίνει ο δήμαρχος, Τάσος Μαυρίδης: «Αφήνουμε τη ψυχή μας να ταξιδέψει με τις μελωδικές φωνές της Χορωδίας της Κερκυραϊκής Εστίας ‘Ιονίου Φωνές’ και προσφέρουμε, προσκομίζοντας τρόφιμα για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου, τη συμπαράστασή μας στους συμπολίτες μας που το έχουν ανάγκη μέσα στη μακρά και δύσκολη οικονομική συγκυρία».
Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΠΕΑΠ, Χρήστος Φωτίδης τονίζει: «Σας περιμένουμε όλους, να γίνουμε μία παρέα, μία οικογένεια, να τραγουδήσουμε μαζί και να χειροκροτήσουμε την εξαιρετική Χορωδία της Κερκυραϊκής Εστίας Αθηνών, συνδράμοντας τους συνδημότες μας που το έχουν ανάγκη με την προσφορά τροφίμων μακράς διαρκείας!»







































































































