Συνάντηση γνωριμίας με τους εκπροσώπους του τοπικού Τύπου είχαν μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ηλιακού Χωριού Πεύκης. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στα γραφεία του Συλλόγου και τα μέλη είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν (σε χαλαρό κλίμα) τα θέματα που αφορούν στο Ηλιακό Χωριό.
Ο νεοεκλεγείς πρόεδρος του Συλλόγου Γιάννης Σταυρόπουλος επισήμανε ότι ο στόχος του νέου Διοικητικού Συμβουλίου είναι να κάνει τον Σύλλογο πιο δραστήριο και πιο ενεργό όσον αφορά στα θέματα της περιοχής. Μάλιστα ανέφερε ότι σύντομα θα υπάρξουν δραστηριότητες του Συλλόγου, οι οποίες θα είναι και πολιτιστικού περιεχομένου (αναμένεται να γίνουν χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις για τα παιδιά).
Aπό την πλευρά του, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Χρήστος Μαλαβάζος ευχήθηκε εκ μέρους του Συλλόγου καλές γιορτές σε όλους τους Πευκιώτες.
Στη συνάντηση παρευρέθησαν και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Γιώργος Σεργεντάνης, Δημήτρης Βογιατζόγλου και Νίκος Γκιουζελάκης, οι οποίοι εξέφρασαν την άποψη ότι ο Σύλλογος Ηλιακού Χωριού θα έχει ιδιαίτερα ενεργό ρόλο στο άμεσο μέλλον. Τέλος, τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρέθεσαν γεύμα στους εκπροσώπους του Τύπου μέσα σε ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα.
Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Ηλιακού Χωριού, όπως προέκυψε από τις πρόσφατες εκλογές είναι το εξής:
Πρόεδρος: Σταυρόπουλος Γιάννης – Αντιπρόεδρος: Μαλαβάζος Χρήστος – Γεν. Γραμματέας: Κακκαβάς Θωμάς – Ταμίας: Σεργεντάνης Γιώργος – Μέλη: Βογιατζόγλου Δημήτρης, Γκιουζελάκης Νίκος, Πατσιώτης Περικλής.







































































































