Με 115 νέα δέντρα και θάμνους εμπλουτίστηκε ο χώρος πρασίνου στη συμβολή της οδού Φραγκοκκλησιάς και της Λεωφ. Πεντέλης, στα όρια των Δήμων Αμαρουσίου και Χαλανδρίου μέσα από την δενδροφύτευση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου.
Η πρωτοβουλία υλοποιήθηκε από τον Δήμο Αμαρουσίου και τον Δήμο Χαλανδρίου σε συνεργασία με το Σύλλογο Προστασίας Περιβάλλοντος και Ρεματιάς Πεντέλης -Χαλανδρίου και την ενεργό συμμετοχή συλλόγων, προσκόπων, εθελοντών και ενεργών πολιτών, ενώ την οργανωτική μέριμνα είχε η Εθελοντική Ομάδα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Αμαρουσίου.
Η δράση υλοποιήθηκε στο πλαίσιο του προγραμματισμού της δημοτικής Αρχής για την περιβαλλοντική αναβάθμιση των πάρκων και των κοινόχρηστων χώρων, αναδεικνύοντας την αξία της συνεργασίας και της ενεργούς συμμετοχής των πολιτών. Η επίτευξη αυτού του σκοπού εξυπηρετεί την ενίσχυση της ανθεκτικότητας και της βιωσιμότητας των γειτονιών της πόλης και βελτιώνει την ποιότητα ζωής των κατοίκων της ευρύτερης περιοχής.
Οι παρευρισκόμενοι
Στην δενδροφύτευση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Χαλανδρίου Σίμος Ρούσσος, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, υπεύθυνος για την εποπτεία του Τμήματος Αστικού Πρασίνου Γιάννης Ιωαννίδης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής, αρμόδιος των Τμημάτων Περιβαλλοντικού Σχεδιασμού, των Συνεργείων Δομημένων & Υπαίθριων Χώρων και των Συνεργείων του Τμήματος Αστικού Πρασίνου Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης, ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος Χαλανδρίου Χάρης Μαυρουδής, η δημοτική σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ Κρίστη Αγαπητού και λοιποί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων.







































































































