Πριν λίγα εικοσιτετράωρα ξεκίνησαν οι εργασίες από συνεργεία του Δήμου στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, προκειμένου αυτό μετά το απαραίτητο «λίφτινγκ» να πληροί τις προϋποθέσεις για να φιλοξενεί αγώνες τις Basket League.
Εργασίες θα χρειαστούν τόσο στο παρκέ το οποίο με τα χρόνια έχει υποστεί φθορές, όσο και σε πολλά καθίσματα. Επίσης θα πρέπει να τοποθετηθεί κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης αλλά και να γίνει η απαραίτητη ανανέωση στα αποδυτήρια του γυμναστηρίου.
Όσον αφορά στην αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, τα αποτελέσματα τις πρωτοβουλίας του Δήμου αναμένεται να φανούν στις αρχές τις νέας εβδομάδας. Και αυτό γιατί ο σύλλογος περίμενε να εκδοθεί το νέο ΑΦΜ και στη συνέχεια να δει στον λογαριασμό του τα χρήματα.
Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες, η ανταπόκριση των Μαρουσιωτών λίγο πριν τις 31 Ιουλίου (καταληκτική ημερομηνία) να καταθέσουν τουλάχιστον 20 ευρώ για την αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου, δεν ήταν ιδιαίτερα «θερμή», καθώς το ποσό δεν ξεπερνούσε τις 4.000 ευρώ.
Βέβαια όλοι αναμένουν την επίσημη ενημέρωση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να μάθουν το τελικό ποσό που διέθεσαν οι φίλαθλοι για να στηρίξουν αυτή την προσπάθεια.
Ειδήσεις από το Μαρούσι στο amarysia.gr