Εις βάρος του εκκρεμούσαν δύο αποφάσεις σύλληψης για φοροδιαφυγή και ως αποτέλεσμα, έπειτα από τη σύλληψή του, οδηγήθηκε την στη ΓΑΔΑ και έπειτα στον εισαγγελέα Εκτέλεσης Ποινών, ο οποίος διέταξε τη φυλάκισή του για το ένα εκ των δύο αδικημάτων. Μάλιστα, την Τετάρτη 25 Νοεμβρίου εμφανίστηκε ξανά ενώπιον του εισαγγελέα Εκτελέσεως Ποινών και για τη δεύτερη υπόθεση φοροδιαφυγής.
Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Ναυπλίου. Ο 87χρονος κατασκευαστής και επιχειρηματίας συνεληφθη την Κυριακή στην περιοχή της Κηφισιάς από το Τμήμα Αναζητήσεων της Ασφάλειας Αττικής μετά από εισαγγελική παραγγελία για χρέη.
Ο άλλοτε κραταιός επιχειρηματίας είχε συλληφθεί και στο παρελθόν – πρώτη φορά το 2012 – για οφειλές στο δημόσιο και ασφαλιστικές εισφορές μετά την κατάρρευση του ομίλου του, η διοίκηση του οποίου είχε περάσει τα τελευταία χρόνια στο γιό του Αρη Βωβό. Η πορεία του Μπάμπη Βωβού πηγαίνει πίσω στο 1974 όταν ξεκίνησε τη δραστηριότητά του στον τομέα των ακινήτων, επικεντρώνοντας το ενδιαφέρον του κυρίως στα μεγάλα επαγγελματικά κτίρια. Η «Μπάμπης Βωβός Διεθνής Τεχνική», καθ’ όλη τη διάρκεια της πορείας της είχε αναπτύξει ουκ ολίγα κτίρια γραφείων, συνολικής επιφάνειας πάνω από μισό εκατομμύριο τετραγωνικά μέτρα. Ειδικά στον άξονα της λεωφόρου Κηφισίας, οι παλιότεροι μπορεί να θυμούνται ακόμη την… Βωβόπολη, ενώ από τα πιο γνωστά έργα και πρώτα έργα του στην Κηφισίας πίσω στο μακρινό 1980 ήταν το «Atrina Center» που είχε πάρει το όνομά του από τα αρχικά των ονομάτων των παιδιών της οικογένειας (Άρη, Τριάδα, Ναταλία). Εξίσου διάσημο ήταν και το «Agora» επίσης τη δεκαετία του ’80 στη Λεωφόρο Κηφισίας, το «Polis» στο Μαρούσι τη δεκαετία του ’90 και το «Monumental Plaza», επίσης στο Μαρούσι την ίδια δεκαετία. Την κατασκευαστική του υπογραφή φέρει και το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, το οποίο παραδόθηκε στα μέσα της δεκαετίας του 2000 επί δημαρχίας Παναγιώτη Τζανίκου.