Το Δ.Σ. και τα μέλη του Εξωραϊστικού Πολιτιστικού Συλλόγου Ψαλιδίου έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα, παρουσία του δημάρχου Αμαρουσίου Γιώργου Πατούλη στα γραφεία του συλλόγου, με τις ευλογίες του π. Ευγένιου του Ι.Ν. της Ζωοδόχου Πηγής Ψαλιδίου.
Στον χαιρετισμό του ο κ. Πατούλης. παράλληλα με τις θερμές ευχές του για το νέο έτος προς όλους τους παριστάμενους, υπογράμμισε «το αμέριστο ενδιαφέρον της δημοτικής αρχής στα ζητήματα που αφορούν τη γειτονιά του Ψαλιδίου», σημειώνοντας ότι «μετά την έγκριση από την Περιφέρεια, άμεσα θα ξεκινήσουν τα έργα για την απορροή των ομβρίων υδάτων, και τη διάνοιξη της οδού Κυρίλλου».
Ο πρόεδρος του συλλόγου Δημήτρης Θεοχάρης ευχόμενος «καλή χρονιά» σε όλους, ευχαρίστησε εκ μέρους του Δ.Σ. και των μελών του συλλόγου τον κ. Πατούλη «για το αμέριστο ενδιαφέρον του», με τη διαβεβαίωση ότι «η αγαστή συνεργασία του συλλόγου με το Δήμο Αμαρουσίου θα συνεχισθεί προς όφελος των κατοίκων της γειτονιάς».
Παρόντες στην κοπή της πίτας ήταν επίσης ο αντιδήμαρχος Οικονομικών Σπύρος Σταθούλης, οι δημοτικοί σύμβουλοι Ελένη Λέκκα, Ελένη Βλάχου Σταματάκη, Δημήτρης Σμυρνής, Πέτρος Κόνιαρης, Επαμεινώνδας Κατσιγιάννης και εκ μέρους της μείζονος πλειοψηφίας ο επικεφαλής Λευτέρης Μαγιάκης και η Κατερίνα Ψάλτη.
Συμμετείχαν επίσης τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου: Δημήτρης Μαρκόπουλος- Αντιπρόεδρος, Εμμανουήλ Μουλιανιτάκης – Γραμματέας, Ελευθερία Ανδριοπούλου- βοηθός γραμματέα, Κώστας Σολδάτος- ταμίας, Ευάγγελος Λουκίσας- μέλος, Νικόλαος Πασαδέλλης – μέλος.