Για πρώτη φορά στην Αθήνα, την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου, το Flamenco συναντά την «CARMEN» του Bizet και το «BOLERO» του Ravel σε μία κορυφαία παράσταση στο Ηρώδειο.
Μία λαμπερή βραδιά με τα μεγαλύτερα αστέρια του flamenco! Το συγκρότημα του κορυφαίου χορευτή, χορογράφου και πρώτου καλλιτεχνικού διευθυντή του BNE (Ballet Nacional de España) Antonio Gades και τον σπουδαίο Iσπανό χορευτή Sergio Bernal, principal dancer του Ballet Nacional de España (BNE), κάτοχο του βραβείου του καλύτερου νέου χορευτή παγκοσμίως για το 2012!
Ο διάσημος Iσπανός σκηνοθέτης Carlos Saura παρουσιάζει και σκηνοθετεί στο Ηρώδειο την παράσταση αυτή συνυπογράφοντας με τον Antonio Gades τη χορογραφία, τους φωτισμούς και την προσαρμογή του σεναρίου 30 χρόνια μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Παρίσι.
Ο βραβευμένος (βραβείο Positano) ως ο καλύτερος νέος χορευτής του κόσμου για το 2012, Sergio Bernal, σε ένα ρεσιτάλ επιδεξιότητας και ισπανικού πάθους, συνοδευόμενος από τη μαγευτική μουσική του BOLERO και σε χορογραφία του P. Pozo.