Ο Δήμος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, σε συνεργασία με την ΑμΚΕ ΙΑΣΙΣ και το Κέντρο Ημέρας για τον Αυτισμό, προσκαλεί τους δημότες σε μια ξεχωριστή γιορτή για μικρούς και μεγάλους, για να υποδεχθούν όλοι μαζί τη νέα σχολική χρονιά με χαρά, δημιουργία και συμμετοχή, την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου και ώρες 19:00 – 21:00 στο Γήπεδο Μπάσκετ, Πλατεία Κυθήρων (περιοχή Απομάχων) στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Τους μικρούς μαθητές περιμένουν δραστηριότητες για παιδιά και ενήλικες, βιωματικά εργαστήρια και μουσικοκινητικές δράσεις, γνωριμία με τους τετράποδους φίλους της πόλης.
Παράλληλα, στη διάρκεια της εκδήλωσης θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και τροφές για ζώα για τον Φιλoζωικό Σύλλογο Νέας Φιλαδέλφειας.
«Ας ενώσουμε τις δυνάμεις μας και ας ξεκινήσουμε τη σχολική χρονιά ως ενεργοί πολίτες, μέσα από τη χαρά της δημιουργίας, του εθελοντισμού και της προσφοράς! Σας περιμένουμε όλους!», το μήνυμα του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας.