Ψηφίστηκε ομόφωνα με το «ναι» της διοικούσας παράταξης («ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ») και της παράταξης της ελάσσονος μειοψηφίας («ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ-ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ) στην 17η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου τη Δευτέρα 19 Αυγούστου η ένταξη της περιοχής «Άγιος Δημήτριος» στο Τοπικό Πολεοδομικό Σχέδιο (ΤΠΣ) Δήμου Πεντέλης.
Η περιοχή του Αγίου Δημητρίου βρίσκεται νότια του εγκεκριμένου σχεδίου Πεντέλης και είναι ενταγμένη στην πρόταση του υπό εξέλιξη Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Πεντέλης.
«Διαχρονικά η βούληση του Δήμου είναι να ενταχθεί η περιοχή στο σχέδιο πόλεως και η διοίκησή μας κατορθώνει σήμερα να προχωρήσει σε ένα τόσο σημαντικό βήμα προς την υλοποίησή του», δήλωσε η δήμαρχος Νατάσσα Κοσμοπούλου.