Το Σάββατο 𝟭 Φεβρουαρίου στις εγκαταστάσεις της Ομοσπονδίας στα Μελίσσια, πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Μικτών Πολεμικών Τεχνών.
Η επιλογή για τον τυχερό του νέου έτους έγινε μέσω κλήρωσης όπου συμμετείχαν όλα τα σωματεία μέλη της Ε.Ο.Μ. που αριθμούν πλέον τριψήφιο αριθμό. Μεγάλος νικητής της κλήρωσης στέφθηκε το σωματείο «Α.Σ. ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ» (𝗙𝗜𝗚𝗛𝗧 𝗗𝗡𝗔) του δασκάλου Μάρκο Μπόζιτς.
Την Κυριακή 𝟵 Φεβρουαρίου ακολουθεί το 𝟭ο 𝗠𝗠𝗔 𝗦𝗽𝗮𝗿𝗿𝗶𝗻𝗴 για το νέο έτος στην Κρήτη, ενώ έχουν ήδη οριστεί ημερομηνίες για τις διοργανώσεις που θα ακολουθήσουν τον επόμενο μήνα σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα και θα ανακοινωθούν σύντομα.