Μια ιδιαίτερα τιμητική θέση έλαβε ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, καθώς επελέγη από τον υποψήφιο δήμαρχο Αθήνας Κώστα Ζαχαριάδη ως επιστημονικός συνεργάτης σε θέματα κοστολόγησης και εξασφάλισης δυνατοτήτων χρηματοδότησης του προγράμματος του.
Ο Κώστας Ζαχαριάδης δήλωσε σχετικά: «Ο Κώστας Βαρλαμίτης είναι άριστος γνώστης των χρηματοδοτικών εργαλείων της Αυτοδιοίκησης με μεγάλη εμπειρία και ως πρόεδρος του ΤπΔ. Με τις συμβουλές του και την τεχνοκρατική του επάρκεια εξασφαλίζουμε το πρόγραμμά μας να είναι πλήρως κοστολογημένο και χρηματοδοτούμενο».
Από την πλευρά του ο Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης μιλώντας στην ΑΜΑΡΥΣΙΑ τόνισε τα εξής: «Με μεγάλη χαρά αποδέχτηκα την ιδιαίτερα τιμητική πρόσκληση του υποψήφιου δημάρχου της Αθήνας Κ. Ζαχαριάδη, για να συμβάλλω ώστε το πρόγραμμά του να είναι πλήρως κοστολογημένο και χρηματοδοτούμενο. Θεωρώ ιδιαίτερα τιμητικό τόσο για μένα όσο και για τον συνδυασμό «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΑΖΙ’’ για τα Μελίσσια τη Ν. Πεντέλη και τη Πεντέλη» στον οποίο είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, την επιλογή μου από τον υποψήφιο δήμαρχο της Αθήνας Κώστα Ζαχαριάδη ως επιστημονικό συνεργάτη σε θέματα κοστολόγησης και εξασφάλισης δυνατοτήτων χρηματοδότησης του προγράμματος του. Αυτό είναι μια ακόμη απόδειξη του αξιόλογου δυναμικού του συνδυασμού μας».
Ειδήσεις από Πεντέλη – Νέα Πεντέλη – Μελίσσια στο amarysia.gr