Μια απολαυστική μοναδική βραδιά με παραδοσιακά και έντεχνα ισπανόφωνα, αλλά και ελληνικά έντεχνα τραγούδια, πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Πολυχώρο «Χυτήριο» (Ιερά Οδός 44, Αθήνα, πλησίον στάσης Μετρό «Κεραμεικός») στις 10.30 το βράδυ της Παρασκευής 7 Σεπτεμβρίου 2012.
Θα ακουστούν τραγούδια που έχουν σα θέμα και αφετηρία τον Ήλιο και την Σελήνη και παντρεύουν αρμονικά τα ιδιώματα των τόσο ξεχωριστών, αλλά και παρόμοιων συνάμα στην ψυχοσύνθεση λαών. Τραγούδια που μας καλούν να παρακολουθήσουμε την κρυμμένη αρμονία του διαφορετικού και των αντιθέσεων, πλαισιωμένα από τελετουργικούς χορούς της Λατινικής Αμερικής που πολύ σπάνια έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε ζωντανά στη χώρα μας. Μελωδίες γνωστές και αγαπημένες αλλά και πιο σπάνια ακουσμένες στη χώρα μας που όμως από το πρώτο άκουσμα αιχμαλωτίζουν τον ακροατή και τον πλημμυρίζουν με τις αρμονίες τους τις τόσο ταιριαστές με την ψυχοσύνθεσή μας.
Θα είναι μια βραδιά πλημμυρισμένη από μαγική ανεπανάληπτη μουσική και χορούς ερμηνευμένα με αυθεντικό τρόπο από κορυφαίους ερμηνευτές και αυθεντικό τρόπο.
Σιωπή και τραγούδι φως και σκοτάδι θλίψη και χαρά…Ύμνος και ειδύλλιο της ψυχής, Σερενάτα στη Σελήνη και τον Ήλιο.
Ερμηνεύουν: Άλκης Κόλλιας – φωνή, πιάνο, κιθάρα, κρουστά / Martha Moreleon – φωνή, κρουστά / Alejandro Díaz – φωνή, κρουστά / Χορεύει η Marina Castillo.
Πολυχώρος «Χυτήριο» – Ιερά Οδός 44, Αθήνα – πλησίον στάσης Μετρό «Κεραμεικός» – Τηλέφωνο: 21034123130 – Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου. – Ώρα έναρξης 22.30 – Εισιτήριο 5,00 ευρώ







































































































