Την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Απόλλωνας Χαλανδρίου, με το εκτός έδρας 2-0 επί της Θύελλας Αγ. Δημητρίου. Επιβάλλοντας το ρυθμό του στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης, ο Απόλλωνας πήρε ένα σημαντικό τρίποντο κόντρα σε μια ομάδα που έχει τους ίδιους στόχους. Από κλέψιμο του Μήτρου στο 17′ ξεκίνησε το πρώτο γκολ, με τον Φραγκίσκο Στεργιώτη να κερδίζει στο σπριντ τον αντίπαλο στόπερ και να πλασάρει άψογα τον τερματοφύλακα.
Νωρίς στην επανάληψη (49′) έγινε το 0-2, όταν από εξαιρετική μπαλιά του Μήτρου, ο Αλεξανδράκης ξεπετάχτηκε στο χώρο και ανατράπηκε από τον τερματοφύλακα. Αναμφισβήτητο πέναλτι, με τον Μήτρου να το αξιοποιεί. Η ομάδα των βορείων προαστίων είχε τους χώρους και τις φάσεις για να βάλει κι άλλα γκολ, όπως επίσης χρειάστηκε σε ορισμένες περιπτώσεις και τα αντανακλαστικά του Σύρακα, καθώς και οι γηπεδούχοι είχαν τις στιγμές τους.
ΑΠΟΛΛΩΝ: Σύρακας, Παπουτσής, Κουστουμπάρδης, Ψάλλας, Κουτσογκίλας Ε., Αγκόλι, Σταμάτης, Κανδεράκης (46′ Μπαλαχτσής), Στεργιώτης (89′ Κουτσογκίλας Π.), Μήτρου (86′ Βλογιαννίτης), Αλεξανδράκης Γ. (70′ Βλάχος).