Εβδομάδα Βιβλίου διοργανώνει ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Χαλανδρίου, από τις 3 έως και τις 7 Μαΐου. Στόχος είναι να έρθουν οι μαθητές αλλά και οι γονείς πιο κοντά στη γνώση και το διάβασμα, πιο κοντά στα βιβλία. Καθ’ όλη τη διάρκεια της Εβδομάδας Βιβλίου, θα υπάρχει στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου ανοικτή έκθεση βιβλίων με εκατοντάδες τίτλους – κυρίως παιδικούς- την οποία θα μπορούν να επισκέπτονται τα παιδιά και οι γονείς τους, τις πρωινές ώρες, μεταξύ 08:00 π.μ. – 14:30.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων περιμένει όλα τα παιδιά και τους γονείς στην παρέα του όμορφου αυτού εκπαιδευτικού ταξιδιού!
Η Εβδομάδα Βιβλίου διοργανώνεται με την συνεργασία και υποστήριξη του βιβλιοπωλείου «ΒΙΒΛΙΟΣΤΥΛ» (Ολύμπου 34, Χαλάνδρι).