To «Μαθητικό Φεστιβάλ 2010» διοργανώνεται τη Δευτέρα 14 Ιουνίου και ώρα 18:30 στο θέατρο Ρεματιάς από την Ένωση Συλλόγων Γονέων Μαθητών Χαλανδρίου.
Μαθητές από όλα τα δημοτικά σχολεία του Δήμου θα παρουσιάσουν σε μικρούς και μεγάλους το αποτέλεσμα της δουλειάς μιας ολόκληρης σχολικής χρονιάς, στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που διοργανώνονται από τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων.
Οι παρευρισκόμενοι θα απολαύσουν πρωτότυπες, αλλά και διαδραστικές παραστάσεις, από τις θεατρικές ομάδες των σχολείων, όπως μουσική, μοντέρνους και παραδοσιακούς χορούς, έκθεση ζωγραφικής και εικαστικών. Επίσης θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και μια ταινία μικρού μήκους, της οποίας το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τα γυρίσματα ανέλαβαν κι εκτέλεσαν τα ίδια τα παιδιά, τα οποία θα είναι και οι μεγάλοι πρωταγωνιστές.
Η Ένωση Συλλόγων Γονέων προσκαλεί τους Χαλανδραίους σε μια αξέχαστη καλοκαιρινή βραδιά, για να αποχαιρετίσουν, μαζί με τα παιδιά, τη φετινή σχολική χρονιά, με μια μεγάλη μαθητική γιορτή που θα ενώσει όλα τα σχολεία του Δήμου.
Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.
Αρετή Κοτσολάκου