Με αιχμηρό τρόπο σχολίασε η δημοτική παράταξη «Νίκη Πολιτών Αγίας Παρασκευής» του Γιάννη Σταθόπουλου την πρόσφατη συμπλήρωση δύο χρόνων από την εκλογική επικράτηση των «Αλλάζουμε» του δημάρχου Γιάννη Μυλωνάκη. Η μείζων μειοψηφία του Δήμου έκανε λόγο, μεταξύ άλλων, για «στασιμότητα και έλλειψη οράματος στον Δήμο».
Αναλυτικά:
«Η συμπλήρωση δυο χρόνων από τις Δημοτικές εκλογές του 2023, μας δίνει την ευκαιρία να κάνουμε αποτίμηση της σημερινής εικόνας του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Η πόλη μας, χωρίς να μηδενίζουμε, βρίσκεται σε στασιμότητα χωρίς να υπάρχει βελτίωση στα βασικά της προβλήματα.
Το κυκλοφοριακό, η καθαριότητα, οι ελεύθεροι χώροι, η ανάγκη νέων έργων κ.α. δεν φαίνονται να είναι σε σχέδιο και στάδιο υλοποίησης. Πορευόμαστε με έργα των προηγούμενων Δημοτικών αρχών.
Η επικοινωνία και οι σπατάλες για το φαίνεσθαι μαζί με την έλλειψη οράματος διακρίνει την σημερινή Δημοτική αρχή.
Η Ανεξάρτητη Δημοτική μας Κίνηση «ΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΩΝ Αγ. Παρασκευής» που τιμήθηκε το 2023 από το 25% περίπου των ψηφοφόρων, συνεχίζει τον αγώνα τον καλό για το αύριο του Δήμου Αγίας Παρασκευής.
Είμαστε εδώ γιατί έχουμε αποφασιστικότητα, σχέδιο, δυνάμεις και ανιδιοτέλεια.
Η φλόγα για την προκοπή της πόλης μας, την οποία υπηρετήσαμε ως Δημοτική αρχή, με πολύ συγκεκριμένα αποτελέσματα την πενταετία 2014-19, παραμένει.
Με την δημοπράτηση του Δημαρχείου, την αγορά του Ιόλα, την πεζοδρόμηση της Κεντρικής Πλατείας, τα πολλά αντιπλημμυρικά έργα ομβρίων, την ανάπλαση όλων των προαυλίων των Σχολείων της πόλης μας, τις συμμετοχικές διαδικασίες, τον πολιτισμό που υπηρετήσαμε, τα δυο σχολικά κτίρια που κατασκευάσαμε, την κοινωνική μας πολιτική και πολλά ακόμη, λύσαμε προβλήματα ετών.
Έτσι θα συνεχίσουμε με αγώνες και σχέδιο υλοποιήσιμο και ορατό. Και σε αυτόν τον αγώνα θέλουμε την συμμετοχή και ενεργοποίηση όλων των Πολίτων»
Ειδήσεις από την Αγία Παρασκευή στο amarysia.gr
Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook